Teknoloji
15 Mayıs 2022 11:38 Son Güncelleme: 15 Mayıs 2022 11:39

Netflix'te yeni dönem: Canlı yayın geliyor

Dizi & film izleme platformu olan Netflix yeni bir çalışma içerisinde olduğunu açıkladı. Bu bağlamda Netflix, canlı yayın özelliğiyle stand-up ve televizyon programı gibi projeler yayınlamak istiyor.

ShiftDelete'den aktarılan bilgilere göre; Netflix, canlı yayın özelliğiyle stand-up ve televizyon programı gibi projeler yayınlamak istiyor. Aynı zamanda ek olarak Netflix’in yayınlanacak programlar için bir de canlı oylama sistemi getirmesi de ortaya çıkan iddialar arasında yer alıyor.

Disney Plus da yakın zamanda senelerdir televizyonda yayın hayatına devam eden Yıldızlarla Dans adlı programı canlı olarak yayınlayacağını duyurmuştu. Netflix’in de yeni özelliğini kullanıma sunduktan sonra bu tarz eğlenceli yarışma programlarına da yer vermesi bekleniyor.

Netflix’in yeni özelliği ve projeleri hakkında daha fazla detay şimdilik belirsiz durumda. Ek olarak firmanın bu özelliğini geliştirmek için henüz ilk aşamada olduğu bilinenler arasında. Fakat platformun kaybettiği abonelerin geri kazanmak için özelliği kısa sürede getirmesi bekleniyor.