Netflix’te en çok izlenen 12 dizi belli oldu!

Netflix, Top 10'i duyurarak ilk defa platformunda yer alan içeriklerin ne kadar izlendiğini paylaşmaya başlamıştı. Video akış platformu, bu sefer de şimdiye kadar en çok izlenen 12 şovunu açıkladı.

Netflix’te en çok izlenen 12 dizi belli oldu! - Sayfa 1

12. İKİNCİ SEZONU İLE STRANGER THINGS

Listenin 12. sırasında, platformun ilk göz ağrısı olarak sayılabilecek yapımlardan biri yer alıyor. Dizi ikinci sezonuyla 427,44 milyon saat izlendi. Eleştirmenlerden de tam not alan Stranger Things, 4. sezonuyla da 2022’de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

112
Netflix’te en çok izlenen 12 dizi belli oldu! - Sayfa 2

11. İKİNCİ SEZONUYLA YOU

Takıntılı genç bir aşığın hikayesini anlatılırken dizi, ikinci sezonuyla listedeki yerini alıyor. 457,37 milyon saat izlenen sezon The Atlantic’in film eleştirmenlerinden tam not alıyor: “Kendini bilen bir melodram çalışması. Cinayet-gizem dizilerinin en iyi unsurlarını, Millennial sitcom’ları ve intikam fantezilerini bir araya getiriyor.”

212
Netflix’te en çok izlenen 12 dizi belli oldu! - Sayfa 3

10. İKİNCİ SEZONUYLA THE WITCHER

2019’da ilk bölümü yayınlanan dizi, ikinci sezonuyla da dikkatleri çekmeyi başarıyor. Canavar avcısı Rivyalı Geralt, insanların hayvanlardan daha kötü olduğu bir dünyada kaderine doğru yolculuk eder. Macera ve fantastik unsurların ağır bastığı dizinin ikinci sezonu 462,5 milyon saat ile listedeki yerini alıyor.

312
Netflix’te en çok izlenen 12 dizi belli oldu! - Sayfa 4

9. ÜÇÜNCÜ SEZONUYLA YOU

Time dergisinin şimdiye kadar yayınlanmış en iyi bölümün 3. sezona ait olduğunu yazarak Netflix ölçümlerinin de habercisi olmuş. Dizinin üçüncü sezonu 467.83 milyon saatlik izlenme ile listede 9. sırada yer alıyor.

412