Netflix Türkiye'nin ocak programı belli oldu! Çağatay Ulusoy'lu 'Kübra' geliyor

Netflix'in ocak takvimi açıklandı. Programda "Kar Kardeşliği", "Kübra", "Griselda" ve "Uçuk Bir İş" gibi yapımlar yer alıyor.

Netflix Türkiye'nin ocak programı belli oldu! Çağatay Ulusoy'lu 'Kübra' geliyor - Sayfa 1

Yeni yılın ilk ayında Çağatay Ulusoy'un başrolünü üstlendiği "Kübra" ile gizemli bir hikayenin kapıları aralanacak. 

Zekası ve hırsıyla adını tarihe yazdıran Griselda Blanco'nun hayat öyküsünden esinlenen "Griselda", Sofía Vergara'yı izleyiciyle buluştururken oyuncu kadrosunda Michelle Yeoh'un yer aldığı "The Brothers Sun", aksiyon seviyesini zirveye taşıyor.

2023 Venedik Film Festivali'nin J.A Bayona imzalı kapanış filmi "Kar Kardeşliği", 1972'de yaşanan uçak kazasından kurtulan bir grup yolcunun trajik hikayesini anlatırken oyuncu kadrosunda Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D'Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Jacob Batalon, Jean Reno ve Sam Worthington'ın yer aldığı "Uçuk Bir İş", Ocak ayında izleyicilerle buluşuacak. 

118
Netflix Türkiye'nin ocak programı belli oldu! Çağatay Ulusoy'lu 'Kübra' geliyor - Sayfa 2

Kübra 

Yakında

Mahallesinin sevilen, inançlı bir genci olarak bilinen Gökhan, bir süre önce katıldığı sanal arkadaşlık grubunda, Kübra adlı bir kullanıcıdan aldığı mesajlar ile ummadığı bir yola girer.

218
Netflix Türkiye'nin ocak programı belli oldu! Çağatay Ulusoy'lu 'Kübra' geliyor - Sayfa 3

Beni Kandıramazsın

1 Ocak

Eski bir asker olan Maya, gizlice yerleştirilmiş bir dadı kamerasında öldürüldüğünü sandığı eşini görünce kökeni geçmişe uzanan ölümcül bir komployu keşfeder.

318
Netflix Türkiye'nin ocak programı belli oldu! Çağatay Ulusoy'lu 'Kübra' geliyor - Sayfa 4

Centra Tech: Sahte Kripto 

1 Ocak

Gerçek suç temalı bu belgesel, kripto piyasasındaki denetimsizlik sayesinde yatırımcıları dolandırarak ele geçirdikleri milyonlarla lüks bir hayat süren üç adamı konu alıyor.

418