Netflix Türkiye’nin aralık ayı programı belli oldu

Netflix'in aralık takvimi resmi olarak açıklandı. Programda "Kuş Uçuşu"nun 2. sezonu, "Dünyayı Ardında Bırak", "The Crown"un ikinci kısmı ve "Kırmızı Roket" gibi yapımlar yer alıyor.

Netflix Türkiye’nin aralık ayı programı belli oldu - Sayfa 1

Aralık ayında Netflix'te yeni hikayeler izleyiciyle buluşurken, kimi diziler de yeni sezonlarıyla dönecek. 

Başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'a yer veren 'Kuş Uçuşu', aralık ayında yeni sezonuyla geri dönüyor. Geçtiğimiz ay altıncı sezonunun ilk kısmı yayınlanan 'The Crown', ikinci kısım bölümleriyle izleyicilerle buluşacak. La Casa de Papel dünyasının üyelerinden 'Berlin' ise sekiz bölümlük yeni dizisinde aşk ve servet değerinde bir soygunun peşine düşecek.

"Maestro" ve Zack Snyder imzalı yeni bilim kurgu evreninin ilk filmi "Rebel Moon - Part One: A Child of Fire", izleyiciyle Aralık'ta Netflix'te buluşacak.

117
Netflix Türkiye’nin aralık ayı programı belli oldu - Sayfa 2

Archer (13. Sezon)

1 Aralık

Ajansın yönetimini ele geçiren yeni patron, Archer ve ekibini, ölümcül yarışmalara girmeye ve suç işlemeye zorlar.

217
Netflix Türkiye’nin aralık ayı programı belli oldu - Sayfa 3

Pericik Günlükleri (2. Sezon)

4 Aralık

Athena, Phoebe ve Eden, çocukların gündelik sorunlarını ışıltılı, cesur ve harika yöntemlerle çözmelerine yardımcı olmak için geri dönüyor.

317
Netflix Türkiye’nin aralık ayı programı belli oldu - Sayfa 4

Walter Erkekleriyle Hayatım

7 Aralık

Bir trajediyle hayatı altüst olan bir genç kız, küçük kasabada yaşayan vasisinin geniş ailesinin yanına taşınır. Orada hayatla, umutla ve dostlukla ilgili yeni dersler alacaktır.

417