Televizyon
22 Şub 2017 15:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:30

Netflix, o filmin haklarını satın aldı!

Robert De Niro, Joe Pesci ve Al Pacino'yu bir araya getirecek filmin hakları devredildi.

Martin Scorsese'nin Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Bobby Cannavale ve Harvey Keitel'ı bir araya getirecek yeni gangster filmi 'The Irishman'in dünya çapındaki haklarını Netflix satın aldı.

Usta aktörler Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Bobby Cannavale ve Harvey Keitel'ı bir araya getirecek yeni uyarlama filmin hakları Netflix tarafından satın alındı. Çekimlerine 2017 Ocak ayında başlanan filmin hakları hakkında Netflix henüz yorum yapmadı ancak rapor IndieWire tarafından onaylandı. Film Paramount Pictures tarafından desteklenecekti ancak anlaşmaya yakın bir isim, Scorsese'nin filminin riskli bir anlaşma olduğunu ve Paramount'un risk alma pozisyonunda olmadığını, söyledi.

The Irishman, Mean Streets, Taxi Driver, New York, New York, Raging Bull, The King of Comedy, Goodfellas, Cape Fear ve Casino filmlerinden sonra De Niro ve Scorsese'nin 9. iş birliği olacak.

The Irishman Charles Brandt’in 2004 tarihli 'I Heard You Paint Houses' adlı kitabından uyarlanıyor. Film, tetikçi Frank 'The Irishman' Sheeran'ın, Jimmy Hoffa'nın öldürülmesiyle olan olası ilişkisi etrafında şekilleniyor. Filmde ayrıca Benjamin Button tipi efektlerle aktörlerin flashback sahneler için gençleştirileceği biliniyor.

Film Pesci'nin 8 yıldır oynadığı ilk film olacak. Robert De Niro ve Harvey Keitel'ın birlikte rol aldığı 8. film, De Niro ile Scorsese'nin 23 yıl sonraki ilk birlikteliği olacak. Bu gibi unsurlardan ve usta isimleri bir araya getirmesi nedeni ile merakla beklenen film, son olarak rüya projesi Silence ile beklenilen sansasyonu yaratamayan Scorsese için önemli olacak. Heyecanla beklenen yıldız kadrolu filmin 2018'de vizyona girmesi bekleniyor.