Netflix en popüler film ve dizileri açıklandı! İşte tüm liste...

Netflix’in en popüler 10 film ve dizi listesi açıklandı. İşte o liste...

Netflix en popüler film ve dizileri açıklandı! İşte tüm liste... - Sayfa 1

Netflix’in en popüler 10 dizi listesi şöyle:

122
Netflix en popüler film ve dizileri açıklandı! İşte tüm liste... - Sayfa 2

Bridgerton 1. Sezon / Dizi konusu itibariyle izleyiciyi Regency dönemine bir yolculuğa çıkarıyor. 1813 yılında Londra’da resmi olarak “kur yapma sezonu” başlıyor. Her soylu ailenin amacı aynı: Kızlarının en doğru, en makul evliliği yapmasını sağlayarak toplumsal statülerini güçlendirmek. Londra’nın en elit ailelerinden Bridgerton ve Featherington ailelerinin kızları da bu amansız koca avında birbirlerine rakip oluyor. Dizi Bridgerton hanesinde, Daphne’nin bu entrikalarla dolu evlilik borsasında hayallerindeki aşkı arayışını anlatıyor.

222
Netflix en popüler film ve dizileri açıklandı! İşte tüm liste... - Sayfa 3

Lupin 2. Sezon / Paris’te gerçekleşen bir soygunu anlatan dizi, haksız yere işlemediği bir suçtan dolayısıyla ölen bir adamın oğlunu anlatıyor.  Lupin konusu Dizide Assane Diop, Senegal asıllı bir Fransız’dır. Çocukluğunda Lupin kitabını çok seven ve bu kitapla büyüyen Diop, geleceğini de kitaba göre şekillendirir.  Diop, yıllar önce babasının kendisini asmasının nedenini araştırmaya başlar ve babasına hırsızlık damgası vuran Bay Pelligrini’ye karşı babasının adını temize çıkarmak için mücadele verir.

322
Netflix en popüler film ve dizileri açıklandı! İşte tüm liste... - Sayfa 4

The Witcher 1. Sezon / The Witcher'ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vaadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

422