Nesrin Cavadzade'nin samimi anları olay yarattı! Biri öptü öteki göğsüne para sıkıştırdı

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş dizisindeki rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı video sosyal medyanın gündemine oturdu. Videoda, Nesrin Cavadzade'nin Kaygılaroğlu'nu öpücüklere boğduğu görüldü. Öte yandan oyuncu Bora Akkaş'ta Cavadzade'nin göğsüne para taktı. Akkaş'tan o görüntüler ile ilgili özür açıklaması geldi.

Nesrin Cavadzade'nin samimi anları olay yarattı! Biri öptü öteki göğsüne para sıkıştırdı - Sayfa 1

Nesrin Cavadzade"Üç Kuruş'ta" birlikte rol aldığı Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü birlikte yer aldıkları video ile kutladı.

117
Nesrin Cavadzade'nin samimi anları olay yarattı! Biri öptü öteki göğsüne para sıkıştırdı - Sayfa 2

Cavadzade ünlü oyuncu için "Seni çok ama çok seviyorum! İyi ki varsın, iyi ki arkadaşımsın" notunu düştü. Ancak ikilinin samimi anları akıllara "Aşk mı yaşıyorlar?" sorusunu getirdi.

217
Nesrin Cavadzade'nin samimi anları olay yarattı! Biri öptü öteki göğsüne para sıkıştırdı - Sayfa 3

"SENİ ÇOK SEVİYORUM"

Güzel oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nu öpücüklere boğduğu fotoğraf ve videoları paylaşarak şu notu düştü; "Seni çok ama çok seviyorum! İyi ki varsın, iyi ki arkadaşımsın, yüzümü daima güldürdüğün ve gerektiğinde hep orada olduğun için sana çok teşekkür ederim. Senenin en mutlu günü şimdiden kutlu olsun canımın içi."

317
Nesrin Cavadzade'nin samimi anları olay yarattı! Biri öptü öteki göğsüne para sıkıştırdı - Sayfa 4

SEVGİLİ SANDILAR

İkilinin samimi anlarının yer aldığı video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Cavadzade'nin samimi paylaşımına takipçileri "Aşk mı yaşıyorsunuz?" "Sevgili misiniz?" yorumlarını yaptı. Videoada Bora Akkaş'ın da Nesrin Cavadzade'nin göğsüne para sıkıştırması eleştirilerin hedefi oldu.

417