Magazin
10 Ara 2019 11:03 Son Güncelleme: 10 Ara 2019 11:10

Nesrin Cavadzade’nin iş kazasına, Murat Cemcir’den olay yanıt!

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Nesrin Cavadzade, paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Cesur pozlarıyla çok konuşulan güzel oyuncu, bu kez bir dergi çekiminden kareyi esprili bir dille takipçileriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medyada kendinden konuşturmasını iyi biliyor. Yasak Elma dizisinde entrika ve kötülükler kraliçesi olarak anılan Şahika karakterine hayat veren oyuncu, başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Diziye 2. sezonda katılan ve 3. sezonda hikayede etkili bir noktada olan ünlü oyuncu, sosyal medyada da dikkat çeken paylaşımlar yapmakta.

Nesrin Cavadzade, Alem Dergisi’nin özel çekimlerine katıldı ve fabrika içinde yapılan çekimlerden de bir süredir özel pozlarını takipçilerinin beğenisine sunuyor. Yeni bir fotoğraf daha yayınlayan oyuncu, “iş kazası” notu ile de dikkat çekti. Murat Cemcir’in yorumu ise herkesi şaşırttı.

 

Çekim yapan ekibin çalıştığı anlarda kaydedilen bu fotoğraf, aslında tek bir kareyi yakalamak için bile ne kadar emek verildiğini anlatmaya yetiyor.

Paylaşıma yorum yapan isimlerden birisi de ünlü oyuncu Murat Cemcir oldu.

Cemcir, “Baya baya koskoca Nesrin Cavadzade yerlerde ya” diye not bıraktı.

 

Cemcir’in esprili paylaşımına Cavadzade’den de ince bir yorum geldi. Oyuncu, “Soyadımı doğru yazmışsınız Murat bey” notuyla kalp emojisi paylaştı.