Magazin
02 Şub 2020 16:38 Son Güncelleme: 02 Şub 2020 16:45

Nesrin Cavadzade'den olay açıklamalar! Dünyaca ünlü hangi isimle öpüşmek istiyor?

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, Hürriyet'ten Hakan Gence'ye samimi itiraflarda bulundu.

"Hiç birini aldattınız mı?" sorusuna çarpıcı bir cevap veren Nesrin Cavadzade, "Bir ilişkim varken, zihnimde başka aşklara savrulduğum oldu. Aşka laf geçmiyor ki" dedi.

"AŞKA LAF GEÇMİYOR Kİ"
Bu kadar cesursunuz. Hadi o zaman itiraf edin, hiç birini aldattınız mı?

Ünlü oyuncu bu soruya, "Aldatmak biriyle sevişmek ve öpüşmek ise yapmadım. Ama bir ilişkim varken, zihnimde başka aşklara savrulduğum oldu. Aşka laf geçmiyor ki!" şeklinde cevap verdi.

"KOCA DEDİĞİN MAYMUNDAN HALLİCE OLUR"
Geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajı hatırlatılan güzel oyuncu "Anneannem her zaman 'Koca dediğin maymundan hallice olur, sakın yakışıklı adama âşık olmayın' derdi. Bunu söyledim. Sonra başım büyük belaya girdi. Sosyal medyadan erkekler 'Nesrin şansım var mı?' diye binlerce abuk sabuk fotoğraf yolladı." diyerek kendisine gelen mesajlardan yakındı.

PENELOPE CRUZ'LA ÖPÜŞMEK İSTERDİM

Cevadzade, “Eskiden kadınlar fethedilirdi. Şimdi erkekler fethedilmeyi bekliyor. Roller tersine döndü. Erkeklerin bir kadınla öpüşebilmek için çaba göstermelerine gerek kalmadı. Ama ben bu konuda gerçek bir ‘Kezban’ım ve fethedilmeyi bekliyorum” derken, "Bu topraklarda zaten birçok kimlik kendini yeterince ortaya koyamıyor, otosansür yapıyor. Kendini sıkarak hareket ediyor. Bu televizyona da yansıyor. Mesela bana cesursun diyorlar ama ben çok cesur değilim, belki diğerleri daha az cesur" ifadesini kullandı.

Cevadzade, eşcinsel bir karakter canlandırmak istediğini belirterek, “Ben daha çok kadınlara beğeni ve hayranlıkla bakıyorum. Sanırım çoğu kadın böyle. Sosyal medyada kadınların profillerini erkeklerden daha çok stalk’luyorum. Ne giymiş? Nasıl görünüyor? Bilekleri ne kadar güzelmiş... Bunu gay’likle mi açıklayacağız emin değilim ama bana aşırı çekici gelen kadınlar da var. Mesela Penelope Cruz’la öpüşmek isterdim” diye konuştu.