Magazin
15 Kas 2019 09:17 Son Güncelleme: 15 Kas 2019 10:43

Nesrin Cavadzade'den iddialı pozlar! 'Pamuk gibi bir kalbim var'

Yasak Elma dizisindeki Şahika karakteri ile dikkatleri üzerine çeken aynı zamanda beyaz perdede iki yeni film ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Nesrin Cavadzade çarpıcı pozlarıyla dikkat çekti.

“Aşk Tesadüfler Sever 2” filmiyle beyazperdede izleyici ile buluşmak için gün sayan Nesrin Cavadzade, Alem dergisi için objektif karşısına geçti.

'PAMUK GİBİ KALBİM VAR'
Nesrin Cavadzade, sert bir duruşa sahip olmasıyla ilgili, “Aslan kadınıyım, herhalde oradan geliyor. Ama aynı zamanda çok romantik ve duygusalım. Yeterince sabreden biri, o sert görüntümün ardında pamuk gibi bir kalbim olduğunu görür” ifadelerini kullandı.

2019 yılının kendisi için çok bereketli geçtiğini söyleyen Cavadzade dijital platformda bir projesinin olduğunu ve bu projenin kendisini çok heyecanlandırdığını dile getirdi.

Sosyal medyayı çok sevdiğini söyleyen Cavadzade kötü yorumlar geldiğinde “Valla üzülüyorum her insan gibi. Yorumları okumuyorum yalanına giremeyeceğim. Okuyorum ve bazen üzülüyorum. Arayıp anneme şikayet ediyorum. Böyle böyle yazdılar filan diye. Annem bana çok şaşırıyor. 'Kızım 15 yıldır bu işi yapıyorsun hala mı ya?' diyor".

11 yaşında Bakü’den Türkiye’ye gelen Cavadzade ilk geldiğinde çok zorlandığını özellikle anadilinin Rusça olduğu ve tek kelime Türkçe anlamadığı için müthiş zorluk çektiğini açıkladı.