Neslihan Doğrusöz'den olay 'Penis' açıklaması: Bir erkeğe ait cinsel organım..

Cinsiyet değiştireceği iddia edilen Neslihan Doğrusöz, katıldığı programda yeni ilişkisi ve özel yaşantısıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Doğrusöz'ün sevgilisiyle samimi halleri ise dikkat çekerken yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu.

Neslihan Doğrusöz'den olay 'Penis' açıklaması: Bir erkeğe ait cinsel organım.. - Sayfa 1

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ismini duyuran Neslihan Doğrusöz, son hali ve imajıyla gündeme gelmişti. Youtube'da Sinan Çiçek'in programına katılan Neslihan ve kız arkadaşının samimi halleri ise programa damga vurdu.

121
Neslihan Doğrusöz'den olay 'Penis' açıklaması: Bir erkeğe ait cinsel organım.. - Sayfa 2

Ailesinden ve ilişkisinden bahseden Doğrusöz, cinsiyet değiştirmeyle alakalı bir ameliyat olmayacağını ve bu halinden gayet memnun olduğunu söyledi.

221
Neslihan Doğrusöz'den olay 'Penis' açıklaması: Bir erkeğe ait cinsel organım.. - Sayfa 3

Stil yarışmasıyla ismini duyuran Neslihan Doğrusöz, imaj değişikliğine gitti. Tarzıyla dikkat çeken Doğrusöz, artık sadece erkek kıyafetleri giymeyi tercih ediyor. Son günlerde tarzıyla ilgili gündeme gelen Neslihan Doğrusöz, açıklamalarda bulundu.

321
Neslihan Doğrusöz'den olay 'Penis' açıklaması: Bir erkeğe ait cinsel organım.. - Sayfa 4

Son zamanlarda adından oldukça söz ettiren Neslihan Doğrusöz, yaşadığı değişimi ve özel hayatından şöyle bahsetti. Ben kendimi bildim bileli maskülen bir tarzım var. Makyaj yaptığımda ben yine her zaman maskülenlik vardı. Ben 5 yaşındayken apartmandaki bütün kız çocukları elbiseliyken ben kot pantolon, beyaz gömlek toplu saç falandım. Kendimle yalnız kaldığımda mutlu olduğum için 'Kime ne?' diye soruyorum.

421