Neslihan Atagül'ün yatak pozu olay oldu

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, Türk dizilerinin Latin Amerika ve dünya genelindeki başarılarının kutlandığı Turkish Drama Gala gecesinin onur konuğu oldu. Ödül alırken Ayasofya Camii fotoğrafı önünde poz vermesine eleştiriler gelirken, Kadir Doğulu'nun çiftetelli oynadığı renkli anlar gündem oldu.

Neslihan Atagül'ün yatak pozu olay oldu - Sayfa 1

Oyuncu çift Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, geçtiğimiz aylarda ihanet iddialarıyla magazini çalkaladı. Kadir Doğulu'nun Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıktı.

114
Neslihan Atagül'ün yatak pozu olay oldu - Sayfa 2

Bu görüntülerin ardından ise ünlü ismin başka bir kadınla imam nikahı olduğuna dair pek çok iddia ortaya atıldı. Çıkan haberlerin ardından Kadir Doğulu "O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Müşkülü olanı dinlerim" ifadelerini kullandı.

214
Neslihan Atagül'ün yatak pozu olay oldu - Sayfa 3

Doğulu iddiaları yalanlarken gözler Neslihan Atagül'den gelecek açıklamaya çevrildi. Birçok sosyal medya kullanıcısı Atagül için destek mesajlarında bulundu. Bu sırada boşanma haberleri de ayyuka çıktı.

314
Neslihan Atagül'ün yatak pozu olay oldu - Sayfa 4

Ancak Atagül, ihanet dedikodularına kulak tıkayıp beklenenin aksine eşine ve 7 yıllık evliliğine sahip çıktı. Herkes çiftin boşanacağını düşünürken onlar evliliklerine kaldıkları yerden devam etme kararı aldı.

414