Neslihan Acar'dan Serdar Ortaç'a 'Ahmet Kaya' bombası! "Daha iyi günlerini yaşıyor"

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa canlı yayınında ünlü oyuncu Neslihan Acar, programda Serdar Ortaç'ın kumar borcuyla ilgili yer alan habere ilişkin açtı ağzını yumdu gözünü...

Neslihan Acar'dan Serdar Ortaç'a 'Ahmet Kaya' bombası! "Daha iyi günlerini yaşıyor" - Sayfa 1

TV8'de ekranlara gelen Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa adlı magazin programının canlı yayınına konuk olan ünlü oyuncu Neslihan Acar, şarkıcı Serdar Ortaç'ın bestelerinin telif hakkını 5 milyon liraya satarak son geçim kaynağını da elden çıkarmasına ilişkin programda yer alan habere çok konuşulacak bir yorum yaptı. 

120
Neslihan Acar'dan Serdar Ortaç'a 'Ahmet Kaya' bombası! "Daha iyi günlerini yaşıyor" - Sayfa 2

NESLİHAN ACAR'DAN AHMET KAYA BOMBASI

Acar, programda Serdar Ortaç'ın 100 milyon liralık kumar borcu yüzünden zor günler geçirdiğine ilişkin hazırlanan haberle ilgili, sunucu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın kendisine fikrini sormalarının ardından bomba etkisi yaratacak sözler sarf etti.

220
Neslihan Acar'dan Serdar Ortaç'a 'Ahmet Kaya' bombası! "Daha iyi günlerini yaşıyor" - Sayfa 3

2. Sayfa'da yer alan habere göre, Serdar Ortaç kumar borcu ve eski eşi Chloe Loughnan'a olan nafaka borcunun altından kalkamayınca daha çıkmamış albümünün bile telif haklarını satışa çıkarmış. Haberi sunan Müge ve Gülşen, Neslihan Acar'a konuyla ilgili yorum hakkı verince olanlar oldu.

320
Neslihan Acar'dan Serdar Ortaç'a 'Ahmet Kaya' bombası! "Daha iyi günlerini yaşıyor" - Sayfa 4

ÇIKMAMIŞ ALBÜMÜNÜN TELİF HAKLARINI BİLE SATTI

Serdar Ortaç'ın "Pandemi döneminde çok şarkı yaptım. Ben öldükten sonra çıkmasının bir anlamı yok. En az 500 tane şarkı kütüphanede bekliyor" sözlerini hatırlatan Gülşen Yüksel Salt, Ortaç'ın yeni şarkılarını bekletirken, eski şarkılarını seslendirecek ünlülerden oluşan yeni bir "Best of Serdar" albümü için Ozan Çolakoğlu ile anlaşma yaptığını belirtti. Serdar Ortaç'ın zor durumda kaldığı için henüz çıkmamış olan Best of Serdar albümünün telif hakkını aranjör Ozan Çolakoğlu'na 200 bin TL'ye sattığı 2. Sayfa programında ortaya çıktı.

420