Magazin
04 Oca 2013 10:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:35

NEŞE ERBERK'E AĞIR SUÇLAMA; "GÖRÜMCEM BANA ERKEK AYARLADI"

Best Model yarışmasıyla üne kavuşan Sevcan Zabit'in yaşadığı evlilikle ilgili itirafları şok etkisi yarattı.

1994 yılında düzenlenen Best Model yarışmasıyla o dönem büyük bir üne kavuşan Sevcan Zabit, genç bir modelken Neşe Erberk'in abisi Cengiz Erberk'le evlenmiş ve podyumlara veda etmişti.

'Kabus' olarak nitelendirdiği evliliğini geçtiğimiz aylarda bitiren Zabit, yaşadıklarını Quality of Magazine'den Yeşim Günal'a anlattı:

1994'te Best Model'e girdim ve 'Best Fotomodel' seçildim. Daha sonra, Erberk Ajans'a başladım. Cengiz, ajansın ortağıydı ve sürekli peşimdeydi. Benim ilk erkek arkadaşım oldu. 1997'de maalesef evlendik!

"ÇOCUĞU TUVALETE KAPATI"

Neşe, Amerika'da doğum yapınca Cengiz beni onun yanına yolladı. Bu süreçte iyice koptuk. Ben Amerika'dayken, Cengiz ajanstaki mankenlerle çapkınlığa başlamış bile!

Sekreterinden tutun da, birçok farklı kişiyle birlikte olduğuna dair şeyler duydum. Başkalarından çocukları olduğu bile geldi kulağıma.

Zaman zaman şiddet gördüm. İkinci kızıma hamileyken sert bir şekilde itti beni. Kızımın doğuştan bir bacağı kısa ve öğrenme güçlüğü var. Doktor, bu olayın etkisi olabileceğini söyledi.

Sert, despot, asabi bir babaydı. 1 yaşındaki çocuğu, tuvalete kapatıyordu.

"NEŞE BENİ BAŞKA ERKEKLERLE TANIŞTIRDI"

Neşe bana, "O kendi hayatını yaşıyorsa, sen de yaşa" deyip beni sevgili olmam için başka erkeklerle tanıştırdı. "Yapamam" deyince, "Başkalarıyla deneriz" diyordu.

"ÖZ YEĞENİNİ OKULDAN ATTI"

Kızım, halasının anaokuluna gidiyordu. Boşanma davasını açtıktan sonra kızımın okuldan atıldığıyla ilgili bir mesaj geldi. Neşe, öz yeğenini okuldan attı.