Spor
11 Eki 2023 14:04 Son Güncelleme: 11 Eki 2023 14:15

Nelsson'dan Danimarka basınına çarpıcı açıklamalar: Okan Buruk'a tepki gösterdi

Galatasaray'ın stoperi Victor Nelsson, takımdaki geleceğine dair çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Victor Nelsson, Galatasaray'ın yeni sözleşme teklifini reddettiğini ve oynamaması durumunda takımdan ayrılmak zorunda kalacağını bildirdi.

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, ülkesinin basınından BT'ye çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Son haftalarda formasını Davinson Sanchez'e kaptıran Victor Nelsson, Galatasaray'ın Yeni Sözleşme teklifini reddettiğini söyledi.

Manchester United maçında oynamadığı için çok sinirlendiğini ve hayal kırıklığına uğradığını bildiren başarılı stoper, "Üç maçtır yedek kulübesinde oturuyorum" ifadelerini kullandı.

"Öfkeli ve tükenmiş hissediyorum"
Bu durumun son derece tuhaf olduğunu belirten Victor Nelsson, öfkeli ve tükenmiş hissettiğini söyledi.

"Okan Buruk'la aramda kalacak"
Neden yedek kaldığını teknik direktör Okan Buruk'la konuştuğunu söyleyen Nelsson, "Sanırım bu onunla benim aramda kalacak" dedi.

24 yaşındaki savunmacı, Galatasaray'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak istediğini ancak kendisinin bunu reddettiğini bildirdi.

Transfer açıklaması
Çarpıcı açıklamalarına devam eden Victor Nelsson, "Eğer oynamıyorsam ne yapacağım? Futbol oynamak için İstanbul'da yaşıyorum. Oynamazsam başka bir yer bulmak zorunda kalacağım. Bu açık. Yedek kulübesinde oturmayı sevmiyorum" ifadelerini kullandı.

"Maçları kazanmak için en iyi oyuncularını yedek bırakabiliyor"
"Sözleşme uzatmadığın için mi yedek bırakıldın" sorusunu yanıtlayan Victor Nelsson "Bilmiyorum. Bu teknik direktör Okan Buruk ve üst düzey yöneticilere sormanız gereken bir soru. Okan Buruk, takımdan sorumlu. Maçları kazanmak için en iyi oyuncularını yedek bırakabiliyor" diye konuştu.

Sevilla itirafı
Sevilla'ya transferinin direkten döndüğünü belirten Nelsson, Galatasaray'ın İspanyol ekibinin teklifini düşük bulduğunu vurguladı.

Galatasaray ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Danimarkalı stoper, bu sezon tüm kulvarlarda 13 maça çıktı ve 913 dakika süre aldı.