Magazin
04 Tem 2014 14:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:24

Nejat İşler daha fazla dayanamadı ve gerçeği açıkladı

Geçirdiği septik şok sonrası uzun süre yaşam savaşı veren Nejat İşler'in özlü sözleri son dönemde sosyal medyada en çok dolaşan mesajlar arasında yer alıyor.

Güneş'in haberine göre önceki hafta kangren olan 3 parmağı ucundan kesilen ve sargıları yeni açılan İşler ise aralarında "Güven veremediğin bir kıza çiçek vermenin bir anlamı yok", "Siz istediğiniz yoldan gidin ben kendi çizdiğim yolda ilerliyorum" gibi sözlerin kendisine ait olmadığını açıkladı ve "Benim adıma benden daha güzel düşünen ve yazan birileri var aranızda..." dedi.

En büyük destekçisi

Hastalığının tedavisi boyunca Nejat İşler'in en büyük destekçisi eski sevgilisi Berrak Tüzünataç oldu. Öte yandan 42 yaşındaki aktörün sadece parmaklarının üst kısmındaki kangren olan etli bölgelerin alındığı öğrenildi. Tırnaklarının bir kısmı duran İşler için bacağından et alınıp ellerine uygulaması gündemde...

İlaç tedavisi nedeniyle vücudu hala şiş olan İşler'in menajeri "Parmaklarının birinci boğumuna kadar bile kesilmedi. Sadece üst kısmı alındı. Tırnaklarının bir kısmı duruyor. Her şeyin iyiye gitmesini bekliyoruz" açıklamasını yaptı.