Gündem
07 Mar 2014 14:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:59

Nedim Şener'den ünlü emniyetçi için çarpıcı iddialar!

Gazeteci Nedim Şener, Fatih Altaylı'ya konuşan emekli emniyetçi Ali Fuat Yılmazer'in medya ile ilişkileri için çarpıcı iddialarda bulundu.

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı'nın emenli emniyetçi Ali Fuat Yılmazer ile yaptığı telefon görüşmesini paylaştığı yazısına çarpıcı tepkiler geliyor. Gazeteci Nedim Şener Twitter'dan yaptığı açıklamalarda Yılmazer'e seslenirken çarpıcı iddialarda bulundu. Yılmazer'in kendisine "Nedim salağına söyle.." diyerek haber saldığını açıklayan Şener, 17 Aralık operasyonu konusunda uyarılmış.

Cemaatin emniyet örgütlenmesinin en önemli isimleri arasında olduğu iddia edilen ve Nazlı Ilıcak ile yakın temas halinde olduğu dile getirilen Ali Fuat Yılmazer'in medya ve gazeteciler ile ilişkisini sorgulayan Nedim Şener "Ali Fuat yılmazer, Altaylı'ya konuşmuş. Okurken Nazlı Ilıcak'ı dinler gibi oldum." dedi. "Ali Fuat Yılmazer gazetecilerle ilişkisini anlatırsa varın görün siz gümbürtüyü..." diyen Nedim Şener "Ali Fuat yılmazer Altaylı'ya konuşurken 17aralık operasyonunun neresinde olduğunu da açıklamış oldu" iddiasında bulundu.