Gündem
01 Haz 2020 12:51 Son Güncelleme: 01 Haz 2020 13:04

Nedim Şener'den kaos uyarısı! "Herkes hazır olsun, alarm zilleri çalıyor!"

Habertürk ekranlarında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Hürriyet yazarı Nedim Şener, Türkiye'de kaos stratejisinin yürüdüğünü ve bu sürecin tetiklenmeye başlandığını söyledi.

Habertürk'te Veyis Ateş'in sunumuyla ekranlara gelen Habertürk Gündem programında konuşan SuperHaber programcısı Nedim Şener önemli uyarılarda bulundu.

Camilerde müzik ve Hrant Dink Vakfına tehdit provokasyonlarıyla ilgili konuşan Şener, ''Belli süreçler Türkiye'de tetiklenmeye başlandı. Herkes hazır olsun. Alarm zilleri çalıyor...'' dedi.

Birilerinin provokasyon peşinde olduğunu belirten Nedim Şener, koronavirüsün bile iç kaosa dönüştürülmeye çalışıldığına ve tıpkı 2007 gibi bir provokasyon sürecine girildiğine dikkat çekti.

İşte Şener'in o açıklamaları:

Türkiye’de gerçekten bir kaos stratejisinin yürüdüğüne kanaat getirdim. Hrant Dink Vakfı’nın posta adresine Konya’dan birisi bir tehdit mesajı gönderiyor. Hem vakfı tehdit ediyor hem Hrant Dink’in eşini ve avukatını öldürmekle tehdit ediyor. Aynı gün başka bir olay oluyor. Kuzguncuk’daki kilisenin haçını söküyorlar.Bu birileri tarafından çok ilginç bir şekilde gündeme dolduruldu. Ben olayı paylaştım hemen soruşturma başlatıldı, bakanlar üst üste açıklama yaptı. Olay açığa kavuştu, ilginçtir. Şahsın Konya’da bir ortaokulda bir seramik işçisi olduğu ortaya çıktı.

HRANT DİNK'İN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ SÜRECİ HATIRLATIYOR

Yazdığı maili okuyorsunuz, onun yazabileceği türden bir mesaj değil. İlginç ifadeler kullanılmış. İlginç bir referans kullanılmış; Bir gece ansızın gelebiliriz falan diye.Bu bize Hrant Dink’in öldürüldü süreci hatırlatıyor. Kemal Kerinçsiz’ler, Veli Küçük’ler’in gidip gazete önünde şiddet ve baskı uyguladığı süreci hatırlatıyor.

PANDEMİ'Yİ KAOS NEDENİ HALİNE GETİRMEYE ÇALIŞTILAR

Pandemi süreci Türkiye’de bir iç kaos nedeni haline getirilmeye çalışıldı. Türkiye’nin yurt dışı operasyonlarında verdiği şehitleri onla yüzle çarpan bir anlayış hasıl oldu.

HERKES HAZIR OLSUN! ALARM ZİLLERİ ÇALIYOR

Belli süreçler Türkiye'de tetiklenmeye başlandı. Herkes hazır olsun. Alarm zilleri çalıyor. Biz uyaracağız. Biz terör istemeyen yurttaşlar olarak. 2007 ve öncesi süreci, o kaos ortamını yaşamak istemiyoruz.