Polemik & Kulis
04 Kas 2015 20:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:09

Nedim Şener Emre Uslu'ya fena saydırdı: Pislik, fare, şerefsiz...

Nedim Şener halen ABD'de bulunan eski polis ve eski Taraf yazarı Emre Uslu'nun kendisi için "görevlendirilmiş gazeteciler" demesine tepki gösterdi...

Posta gazetesi yazarı Nedim Şener, dün Hrant Dink suikasti ile ilgili iddianamenin Başsavcılık tarafından "yeterli inceleme yapılmadığı" gerekçesi ile ikinci kez reddedilmesini eleştiren bir dizi tweet atmıştı.

SKANDAL İDDİANAME İKİNCİ KEZ İADE EDİLDİ
"Skandal...Hrant Dink cinayetinde kamu görevlilerinin ihmali ile ilgili iddianame ikinci kez reddedildi." diyen Nedim Şener, şöyle devam etmişti:

"İstihbarat Dairesi Başkanı Engin Dinç ile R.Akyürek ve A.F.Yılmazer'in sanık olduğu Dink cinayeti iddianamesi ikinci kez reddedildi

Dink cinayeti iddianamesinin iadesini İstihbarat Dairesi Başkanı Engin Dinç'i korumak amacı taşımadığına kimi nasıl ikna edecekler?

Dink cinayetinde cemaatçi polisleri manşet yapan hükümet yanlısı gazetecilerin iddianamenin iadesine sessizliklerini not edin"

NEDİM ŞENER: PİSLİK, FARE, ŞEREFSİZ
Nedim Şener'in tweetlerine halen ABD'de bulunan eski polis ve eski Taraf yazarı Emre Uslu tepki gösterdi ve  "Dink Cinayetinde AKP Engin Dinç ve Ahmet İlhan Güler'i korumak için ikidir İddianame iade ediyor. Nedim Şener ve Toygun Atilla neden sessiz?" diyen bir tweet attı. Ardından da "Başından beri söyledim, Nedim Şener ve Toygun Atilla bir cinayeti aydınlatmak değil, olayı birilerine yıkmak için görev almış "gazeteciler" yazdı.

Uslu'ya Nedim Şener'in tepkisi ise sert oldu.

Önce "Tabii cinayeti bilip önlemeyen biziz. Delil karartan biziz. Akyürek, Yılmazer, Dinç, Güler masum..." diyen Şener ardından şöyle devam etti:

Sen saklandığın fare deliğinde rahat ol. Akyürek, Yılmazer, Cerrah, Dinç, Güler hepsi yargılanacak. Tamam mı pis fare

Kaçak pislik yazdıklarımı okusan sadece dün yazdıklarıma baksan yeterdi.Ama şerefsizlik senin karakterin olmuş. Bunun da ilacı yok

İŞTE TWİTTER'I SALLAYAN O KAVGA