Gündem
07 Eyl 2022 14:52 Son Güncelleme: 07 Eyl 2022 14:53

Nedim Şener ‘darbe gecesi’ tartışmasına dahil oldu! ‘Hayatındaki en büyük hatan…’

Hande Fırat’la Berna Laçin arasındaki ‘darbe gecesi’ tartışmasına Nedim Şener de dahil oldu ve “Hayatındaki en büyük hatan, darbe 'film' deyip FETÖ’cülere direnenlere 'evinizden çıkmayın' korkaklığını göstermen, 5 yıl sonra bir FETÖ yalanına aparat olmandır” diye yazdı.

Hürriyet gazetesi yazarı ve Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı canlı yayın, sosyal medyada tekrar gündem oldu.

Berna Laçin'in, bir sosyal medya hesabının Hande Fırat'la ilgili iddiasına "Bunu araştıracak gazeteci dostlardan haber bekliyoruz” demesi üzerine Twitter'da başlayan tartışma sürüyor.

Söz konusu Twitter hesabının “CNN Türk’ün Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın,  Erdoğan’nın halkı sokaklara çağırdığı görüşmeyi, MİT’çi Nuh Yılmaz’la önceden ayarladığını gazeteci Cevheri Güven ortaya çıkarıldı” iddiasını alıntılayan Berna Laçin, “Bunu araştıracak gazeteci dostlardan haber bekliyoruz” diye yazmıştı.

Hande Fırat, iddialara yanıt verirken, Berna Laçin için de “Meğer 15 Temmuz’dan beri karın ağrısı çekiyormuş zavallı ???? sonunda rahatlamıştır. Herhalde” ifadelerini kullanmıştı.

NEDİM ŞENER'DEN HANDE FIRAT'A DESTEK

Gazeteci Zafer Şahin, “Fetö’nün ve kullanışlı aparatlarının Hande Fırat’a kini hiç bitmeyecek. İyi ki benim arkadaşımsın cesur insan…” diyerek Fırat'a destek verirken, Nedim Şener de tartışmaya dahil oldu.

Şener, Berna Laçin'e yönelik, “Hayatında belki de en doğru şeylerden birisi, benim serbest kalmam için yazdığındır çünkü ben masumdum. Hayatındaki en büyük hatan, darbe 'film' deyip FETÖ’cülere direnenlere 'evinizden çıkmayın' korkaklığını göstermen, 5 yıl sonra bir FETÖ yalanına aparat olmandır” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım…