Röportaj
29 Nis 2010 18:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:16

NEDEN ADININ GEÇTİĞİ HER HABER ÇOK OKUNUYOR?

Marketing Türkiye dergisinin 1 Mayıs'ta çıkacak yeni sayısına son dönemlerin popüler köşe yazarlarından İclal Aydın konuk oldu.

Son günlerde eski eşi Tuna Kiremitçi ile girdiği polemikle adından sıkça söz edilen Vatan yazarı İclal Aydın Marketing Türkiye'den Özlem Terzi'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Dergi yeni sayısını şöyle tanıttı:

Marketing Türkiye olarak, yaşanan bu gelişmelerin ötesinde İclal Aydın'a "Tuna ile yaşadığınız polemik bizi hiç mi hiç ilgilendirmiyor" diyerek, "Neden Türk medyasında sürekli siz konuşuluyorsunuz? Her yazdığınız köşe yazısı gündem yaratıyor? Nasıl bir marketing'dir bu? diye sorduk. "Eskiden insanlar "artist" olmak isterlerdi. Sinemada rol kapmak bunun kısa yoluydu. Şimdi "havalı artist" olmanın yolu köşe yazarlığından geçiyor" diyen İclal Aydın, hayli tartışılacak açıklamalar yaptı.

Aydın, "Adımın geçtiği her haber çok ciddi tıklanma sayısına ulaşıyor. İlgi çekici biri olduğunuzda, bakışlar size dönüyor haliyle. Dolayısıyla  o anı iyi kullanmak gerek. Yeni bir proje sunmak ya da mesleki gelişimi göstermek için bundan daha iyi bir fırsat olabilir mi?" dedi.

Kadın köşe yazarlarının birbirleriyle olan ilişkilerinden, sektör içinde yaşanan rekabete kadar birçok konuda konuştuğumuz İclal Aydın söyleşisini, 1 Mayıs tarihli Marketing Türkiye sayısında okuyabilirsiniz.