Magazin
14 Ara 2012 12:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:30

NECATİ ŞAŞMAZ'DAN EVLİLİK AÇIKLAMASI; "GÖZÜMÜZ KÖR, KULAĞIMIZ SAĞIR"

Dünya evine giren Necati Şaşmaz, balayı için Maldivler'e giderken yolculardan büyük ilgi gördü.

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Polat Alemdar karateriyle tanınan ve dün Nagehan Kaşıkçı ile dünya evine giren Necati Şaşmaz eşiyle birlikte balayı için Maldivler'e gitti. Şaşmaz, evliliği ile ilgili eleştirilere "Gözümüz kör kulağımız sağır. Aslında görmüyoruz, duymuyoruz" dedi.

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla Male'ye giden Necati Şaşmaz ve eşine Atatürk Havalimanı'nda yolcular büyük ilgi gösterdi.

"ÇOK MUTLUYUZ"

Çarşamba günü sade bir nikah ile evlenen Necati Şaşmaz ve Nagehan Şaşmaz, Hint Okyanusu'nda bin 200 adadan oluşan gözde turizm merkezlerinden Maldivler'e uçtu. Türk Hava Yolları'nın Maldivler seferiyle bugün saat 20.30'da uçan Şaşmaz çifti, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nden uçağa ele ele bindi.

Maldivler tatili öncesi Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere açıklamalarda bulunan Necati Şaşmaz, "Çok mutluyuz. Allah mutluluğumuzu daim etsin. Gözümüz kör kulağımız sağır aslında. Görmüyoruz, duymuyoruz. Mutluluğumuzu tüm Türkiye ile paylaşıyoruz. Aynı zamanda babamın evlenme yıl dönümü o güne denk geldi. Bu yüzdende mutluyum" dedi.

Bir gazetecinin "Çok sade bir düğün töreni yaptınız?" sorusu üzerine Şaşmaz, "Sade bir insanım. Öyle yaşamayı seviyorum" diye konuştu.