Spor
22 Oca 2023 09:07 Son Güncelleme: 22 Oca 2023 10:10

Necati Ateş, Fenerbahçe'ye cevap verdi! "Evladıma kadar ölüm tehdidi aldım"

Necati Ateş, Fenerbahçe'nin Gaziantep FK ile oynadığı müsabakanın ardından sarı-lacivertlilerin yaptığı açıklamaya cevap verdi. Necati Ateş kendisine gösterilen tepkilere sitem etti.

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve antrenörü olan yorumcu Necati Ateş, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kendisi hakkında yaptığı açıklamaya cevap verdi.

Fenerbahçe'nin Gaziantep maçından sonra Necati Ateş'in, "Ertuğrul, Fenerbahçe kazansın diye bugün çok çalıştı" sözleri çok konuşulmuş ve Fenerbahçe konuyla ilgili olarak, "Kulübümüz, TRT Spor Stadyum programında yorumculuk yapan Necati Ateş isimli şahsın haddini aşan açıklamalarına dair duyduğu rahatsızlığı kanal yönetimine gönderdiği resmi yazı ile sorumluların dikkatine paylaşmıştır" açıklamasını yapmıştı.

''BU BİR İRONİDİR''

Bu açıklamayla ilgili konuşan Necati Ateş, "Yaptığım bir yorum epeyce konuşuldu ve gündemden düşmedi. Bir ironidir. Biz aramızda bunu çok yaparız. Bu kelimenin bu kadar büyütülmesi beni üzdü. Bu yayının devamında da bu yorumumu neden yaptığımı açıklamıştım zaten. Ben eleştirilere alışığım. Ancak oğluma, çocuklarıma kadar gelen ölüm tehditleri, küfürler vardı. Aile ve evladına yapıldığı zaman olay farklı yerlere çıkıyor" dedi.

"ERTUĞRUL KUSURA BAKMASIN"

Necati Ateş, "Ertuğrul Ersoy kardeşime de ifade etmiştim. Bireysel performans üzerinden yaptığım bir yorumdu bu. Buradan da tekrardan kusura bakmamasını söyleyeyim" ifadelerini kullandı.