Magazin
14 Tem 2021 12:02 Son Güncelleme: 14 Tem 2021 15:04

Nebahat Çehre’den Aydemir Akbaş’a cevap! ‘Evlenmek isterdim’ demişti…

Nebahat Çehre, Aydemir Akbaş'ın ‘Eğer Beyhan olmasaydı Nebahat Çehre ile evlenmek isterdim’ sözlerine cevap verdi.

Aydemir Akbaş, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Özel hayatı hakkında konuşan Akbaş, "Eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu" diyerek magazin gündemine bomba gibi düştü.

“AKBAŞ'A KIRILMADIM AMA…”

Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Nebahat Çehre, oyuncunun bu sözlerine cevap verdi. Akbaş'a kızmadığını ancak şaşırdığını söyleyen Çehre, “Kötü bir niyeti yok ama çok şanssız bir açıklama. Çünkü Yılmaz Güney'le evliyken, o da Beyhan ile evliydi. Ailecek görüşürdük. Yılmaz'ın da sağ koluydu. 65'li yıllardan beri tanışıyoruz ve eski fotoğraflarda hepimiz tıfılızdır. Aydemir, Galatasaray Lisesi mezunu, çok iyi bir ailenin çocuğudur. Ona kırılmam çünkü herkes ne demek istediğini anladı. Aramadım ama belki o, söyledikleri için arayacaktır” ifadelerini kullandı.

AYDEMİR AKBAŞ NE DEMİŞTİ?

Aydemir Akbaş, 1964 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Beyhan Benek ile iki kez boşanıp, üç kez evlendi. ‘Tanımadığım kişiyle evlenmem, kimseyi tanımaya uğraşamam’ diyen usta oyuncu, “Eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu. Onun ev hanımlığına, düzenine hayranım, gerçek bir kadındır” ifadelerini kullanmıştı.

Akbaş, devamında ise “Geçmişte Yılmaz Güney ile evli olduğu zamanlar birbirimizin evine çok gidip gelirdik, muhteşem bir ev hanımıdır. Onun gibi bir kadın zor bulunur. Çok güzel yaşadı, kaliteli insanlarla vaktini geçirdi o yüzden şimdi hayatına kimseyi almıyor. Nebahat'in kalitesine ulaşmak zordur” diyerek herkesi şaşkına çevirmişti.