Televizyon
27 Kas 2010 09:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:49

NE YAPTIN AHMET! AHMET TULGAR'DAN YILIN GAFI!

Ünlü yazar Ahmet Tulgar'dan Cem TV ekranlarında inanılmaz gaf! Tulgar, konuğu Leyla Umar'a Benazir Butto ile ilgili öyle bir soru sordu ki...

Ahmet Tulgar, Cem TV ekranlarında yılın gafına imza attı. Ünlü gazeteci Leyla Umar’ı ağırladığı programında izleyenleri hayretler içinde bırakan bir soru sordu.

Dünyaca ünlü isimlerle yaptığı çarpıcı röportajlarla Türk basınında kalıcı bir yer edinen Leyla Umar Cem TV ekranlarında Ahmet Tulgar’a konuk oldu. Programa Tulgar’ın Leyla Umar’a yönelttiği Benazir Butto sorusu damgasını vurdu.

Tulgar, Umar’a röportaj yaptığı ünlü isimlerden biri olan eski Pakistan Başbakan’ı ve muhalefet lideri Benazir Butto ile ilgili öyle bir soru sordu ki Umar ne yapacağını bilemedi. Tulgar, Umar’a 2007 yılında bombalı bir saldırıda hayatını kaybeden Butto için ’Neler yapıyor bu aralar, hala görüşüyor musunuz’ diye sordu. 80 yaşını aşmış Leyla Umar’ı bile şaşkına çeviren gaf Tulgar’ı canlı yayında çok zor durumda bıraktı. Butto gafı, birikimi ve aydın kimliği ile tanınan Tulgar’a yakışmadı.

Tulgar: Dünyaca ünlü siyasi liderler hakkında size soru soruyoruz ve siz her zamanki çay arkadaşınız gibi söz ediyorsunuz. Benazir’i merak ediyorum, nasıldır, neler yapıyor bu aralar, hiç görüşüyor musunuz?

Umar: Benazir Butto mu?

Tulgar: Evet

Umar: Öldüğünü bilmiyorsun yani?

Tulgar: Gerçekten öldü mü Benazir Butto?

Umar: Allah seni... Seni döveceğim ama talebem olarak....

Tulgar: Öldürülmüştü değil mi? Vallahi daldım gittim, çok özür dilerim.

İzleyenleri hayretler içinde bırakan Benazir Butto gafını birikimi ve aydın kimliğiyle tanıdığımız Ahmet Tulgar’a yakıştıramadık.

Pakistan’ın eski başbakanı, muhalefet lideri Benazir Butto, 2007 yılında Ravalpindi’deki mitinginin hemen ardından düzenlenen silahlı ve bombalı saldırıda hayatını kaybetmişti. Saldırıda Butto’nun yanı sıra 20 kişi ölmüştü.

 
İŞTE YILIN GAFI VİDEO