Polemik & Kulis
24 Mayıs 2010 19:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:19

NE DEDİYSEK O! 6 NEWS TV'NİN ANA HABERİNİN YENİ YÜZÜ KİM OLDU?

Uzun süredir ekranlardan uzak olan deneyimli spikerin ana haber bültenini sunmak için 6News kanalı ile anlaştığını duyurmuştuk.

6News kanalının ana haber bültenini tecrübeli spiker Şebnem Arda sunmaya başlıyor. Medyaradar Arda'nın yeni ekran yüzü olarak 6news'e transferini 6 NEWS'DE BOMBA DEĞİŞİM!.. MEDYARADAR KANALDA OLACAKLARI BİR BİR AÇIKLIYOR!..  başlığıyla duyurmuştu.

ŞEBNEM ARDA KİMDİR?

1993 yılında Star TV’de hava durumu sunuculuğuyla televizyon kariyerine başlayan Şebnem Arda, kısa bir süre sonra bu kanalda haber bülteni sunmaya başladı.
1996 yılında kendisi gibi spiker olan Kaan Yakuphanoğulları ile evlendi. Aynı yıl Kanal D’ye transfer olan Şebnem Arda, burada 7 yıl spikerlik görevini sürdürdü. 2003 yılında 2. çocuğunu dünyaya getirmesiyle beraber Kanal D’deki görevinden ayrıldı. 2008 yılında eşinden boşanan Arda, bu arada reklam filmleri ve tv dizileri çekti. 6news haber kanalından gelen teklifle yeniden mesleğine dönen Şebnem Arda, kanalının ana haber bülteniyle yeniden ekranlarda. Ana haber bülteninin yanı sıra yakında yeni program projeleriyle de seyircinin karşısında  olacak.