Nazmiye'nin Nevrigül ile ilgili sözleri şoke etti: 'Ablam çok zıpladı, ölmeyi hak etti'

Zeytin ağacına asılı şekilde ölü olarak bulunan 22 yaşındaki Nevrigül'ün arkadaşı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Nazmiye'nin Nevrigül ile ilgili sözleri şoke etti: 'Ablam çok zıpladı, ölmeyi hak etti' - Sayfa 1

22 yaşındaki Nevrigül Alan, kaybının 47. gününde bir zeytin ağacına asılı halde bulunmuştu. Müge Anlı programında, Nevrigül'ün arkadaşını ağırladı. Genç kız, "Ben Nazmiye'nin kullanıldığını düşünüyorum. Bizi Remzi'ye yönelttiler başta. Akıllı mantıklı düşününce zaten her şey ortada." ifadelerini kullandı. Müge Anlı'nın söz vermesi üzerine Bursa'daki şüpheli ölüme ilişkin düşüncelerini dile getiren genç kız, açıklamasında "Evdeki her şeyi bu söylüyordu onlara. Nazmiye'de hiçbir şey yoktu. Müge Anlı'ya çıkılacağı zaman, bir baktım Nazmiye odadan dışarı adımını atmıyor. İnsanın dikkatini çekmez mi olan olaylar? Doğan'ı da 'Ablam nerede?' diye o aramış, sormuş." ifadelerine yer verdi.

18
Nazmiye'nin Nevrigül ile ilgili sözleri şoke etti: 'Ablam çok zıpladı, ölmeyi hak etti' - Sayfa 2

TÜRKİYE'Yİ EKRANA KİLİTLEYEN CİNAYET DAVASINDA KARDEŞ KISKANLIĞI
Nazmiye'ye kızan genç kız, "Sen başta Doğan'ı da söylemiyordun, bilmeden. Remzi'ye yükleniyordun. Siz aranızda bir şeyler konuştunuz. Sonra Doğan olabilir! Doğan nereden senin ağabeyin oluyor. İkisi de şüpheli" dedi.

28
Nazmiye'nin Nevrigül ile ilgili sözleri şoke etti: 'Ablam çok zıpladı, ölmeyi hak etti' - Sayfa 3

NAZMİYE'NİN SAVUNMASI 'PES' DEDİRTTİ
Bunun üzerine "Saygımdan öyle diyorum" ifadesini kullanan Nazmiye'nin sözleri genç kızı sinirlendirdi:

38
Nazmiye'nin Nevrigül ile ilgili sözleri şoke etti: 'Ablam çok zıpladı, ölmeyi hak etti' - Sayfa 4

"Ne saygısı ya! Ablan öldürülmüş. Biliyorsun ablana neler yaptıklarını. Korkmayacaksın! Müge Hanım siz bu olaya el attığınızdan beri yine bu insanlar torba koyuyordu. Yapacaklarını yapıyorlardı."

48