Gündem
28 Mayıs 2013 10:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:11

NAZMİYE DEMİREL'İN VEFATI TWİTTER'I SARSTI! ÜNLÜLER NE MESAJ ATTI?

Nazmiye Demirel'in vefat haberi Twitter'da büyük yankı uyandırdı ve kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girdi.

Siyaset dünyasının ünlü isimleri 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e sabır dilerken, basın  dünyasının ünlü isimleri,  "Bizler Demirel'i dışarıda beklerken, Nazmiye Hanım'ın kekleri, börekleri eksik olmazdı" dedi.  Sanat dünyasından ünlü isimler ise, "Çocukluk anılarımdan bir parça daha eksildi", "Küçüklük yıllarım aklıma geldi" gibi cümlelerle üzüntülerini dile getirdi.

İşte o tweetler

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış: Hakk'ın rahmetine kavuşan Sn. Nazmiye Demirel hanımefendiye Allah'tan rahmet, 9. Cumhurbaşkanı Sn. Demirel ve ailesine başsağlığı dilerim.

TBMM Başkanvekili Meral Akşener: Nazmiye Demirel'e Allah'tan rahmet diliyorum.Mekanı cennet olsun.Sayın Süleyman Demirel'e Sabır sabır diliyorum.

Milletvekili Hakan Şükür: 9. Cumhurbaşkanı  Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel hanımefendinin Rabbim taksiratını affetsin. Kendisine rahmet eylesin

Haber Spikeri Nazlı Çelik Öztarhan: Dile kolay 65 yıl. En çok O'na zor. Süleyman Demirel, eşi Nazmiye Demirel'i kaybetti.

Şarkıcı ve Televizyoncu Seda Sayan: Sayın 9.Cumhurbaşkanı'mızın değerli eşi Nazmiye Demirel'e Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.

Şarkıcı Mustafa Sandal: Sn. 9.cumhurbaşkanımızın eşi Nazmiye Demirel'e Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.

Şarkıcı Nihat Doğan: Eski Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in Eşi Nazmiye Demirel hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim.

Oyuncu Pınar Altuğ Atacan: Nazmiye Demirel vefat etmiş. Allah Süleyman bey'e sabır versin. Çok zor olsa gerek bu kadar yıllık eşini kaybetmek.

Sunucu Ece Erken: Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, yakınlarına başta sn. Süleyman Demirel'e Allah sabır versin. Nazmiye Demirel'i kaybetmişiz.

Televizyoncu Armağan Çağlayan: Bir döneme damgasını vurmuş, ama Hiç sesini duymadığımız Nazmiye Demirel vefat etmiş. çocukluk anılarımdan bir parça daha eksildi.

Sanat Müziği Sanatçısı Onur Akay: Nazmiye Demirel'e çok üzüldüm. Ankara'da oturdukları Güniz Sokak benim okuluma çok yakındı. Küçüklük yıllarım aklıma geldi. 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'e başsağlığı diliyorum.

Komedyen Sefa Doğanay: 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel 86 yaşında vefat etti. Cenabı Allah'tan rahmet diliyorum Hepimizin başısağolsun.

Sanat Müziği Sanatçısı Nurdan Torun: Çok sevdiğim Sn.Süleyman Demirel eşi Nazmiye Demirel'i kaybettik , Allah'tan rahmet diliyorum ,mekanı cennet olsun.

Gazeteci Hadi Özışık: Nazmiye Hanım'ın hastalığında en büyük acıyı Demirel çekti... Sırdaşı oldu karısının aklı oldu, unuttuğu her şeyi o hatırladı. İyi bir eş. Bizler Demirel'i dışarıda beklerken, Nazmiye Hanım'ın kekleri, börekleri eksik olmazdı Allah rahmet eylesin.

Sunucu ve Şarkıcı Elif Güvendik Nayman: Nazmiye Demirel vefat etmiş çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin Süleyman Demirel için ne acıdır. Eşi, can yoldaşı gitti. Sabır diliyorum zor.

Şarkıcı Atilla Taş: Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel vefat etmiş. Sesiz bir hanımefendiydi, sessiz sedasız gitti. Allah rahmet eylesin.

İHA