Gündem
10 Mar 2011 13:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:07

NAZLI ILICAK'TAN İKLİM BAYRAKTAR'A SALVO; ''O KADIN RUH HASTASI PSİKOPAT!'' (MEDYARADAR- ÖZEL)

Sabah Yazarı Nazlı Ilıcak, katıldığı bir programda son günlerin olay kadını İklim Bayraktar'ı yerin dibine batırdı..

Sabah Yazarı Nazlı Ilıcak, TRT Haber’de katıldığı bir programda son günlerin olay kadını İklim Bayraktar’ı yerin dibine batırdı..

TRT Haber’de Hülya Hökenek’in sunduğu 45 Dakika programında CHP’deki son gelişmeler masaya yatırıldı.. Hökenek Sabah yazarları Mahmut Övür ve Nazlı Ilıcak’la canlı bağlantılar kurarak son gelişmeleri masaya yatırdı..

Sabah yazarı Nazlı Ilıcak "Belli ki CHP’ye ve Kemal Kılıçdaroğlu’na  bir komplo kurulmak istenmiş.. Ancak yöneticiler bu durumu tam olarak iyi yönetememişler.. İklim Bayraktar denen kadının neye hizmet etmek istediğini anlamış değilim.. Bence o kadın bir psikopat ve ruh hastası.. Az önce başka bir kanalda dinlediğim Muharrem Sarıkaya’yı da cinsel tacizle suçlamış.. Önüne geleni sapıklıkla suçlayan bir kadın.." dedi..

Hülya Hökenek’in "Soner Yalçın sizden özür diledi, bu konuda ne düşünüyorsunuz" sorusuna da yanıt veren Ilıcak "Oda tv denilen kanalda belli ki yasadışı başka şeyler düzenlenmiş. Bundan sonrasına yargı karar vereceği için o konuda fazla bir şey söylemek istemiyorum" dedi..

MEDYARADAR- ÖZEL