Medya
29 Mayıs 2014 10:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:13

Nazlı Ilıcak'ın Başbakan ile arası neden bozuldu?

Yeni Şafak gazetesi yazarı Cem Küçük, Nazlı Ilıcak'a çok ağır ifadelerle yüklendi. Ilıcak'la Erdoğan'ın arasının neden bozulduğu da yazdı.

Yeni Şafak gazetesi yazarı Cem Küçük, bugünkü köşesinde Nazlı Ilıcak hakkında çok ağır ithamlarda bulundu. Ilıcak'ı 'çeteci' olmakla suçlayan Küçük, 'Nilüfer Göle için Nazlı Ilıcak gerçeği' başlıklı yazısında, Sosyolog Göle'yi Ilıcak konusunda uyardı.
Nilüfer Göle'nin en büyük eksiğinin Gülen cemaatinin devlet örgütlenmesi gerçeğiyle ilgili hiçbir şey bilmemesi olduğunu belirten Küçük, "Türkiye'nin en temel siyasal gerçeğini bilmeyince de bütün teşhisleri yanlış yere gidiyor. Öte yandan Göle analizleri yanlış çıktığında itiraf etmesini bilen takıntısız bir akademisyendir. Sakın Göle'yi Erdoğan takıntılarıyla ruh sağlığını kaybeden ve ülkede iç savaş çıksın da Erdoğan gitsin diyecek kadar çıldırmış yazarlarla karıştırmayın..." diye yazdı.

Küçük, "Nilüfer Göle'yi uyarmak istediğim çok önemli ahlaki bir konu var... Çünkü eğer bu konuda kendini düzeltmezse çok insanın ahını alır ve ahlaken yüzlerce insana ayıp eder Nilüfer Hanım. Göle, son röportajında Nazlı Ilıcak'ı adeta demokrasi ve özgürlük savaşçısı gibi gösteriyor. Göle muhtemelen Ilıcak'ın son iki sene içinde düştüğü çetecilik gerçeğini bilmiyor. Ben defalarca yazdım ve yazdıklarımın hepsi ispatlandı. Bir kez de değer verdiğim aydın Nilüfer Göle için özetleyeyim..." dedi ve şunları yazdı:

BAŞBAKAN ILICAK'LA 4 SENEDİR GÖRÜŞMEK İSTEMİYOR...

"Başbakan Erdoğan bahs-i diğer bir konu yüzünden Nazlı Ilıcak'la 4 senedir görüşmek istemiyor. Yani bu dünün olayı değil. Dört yıldır araya kimleri kimleri koymasına rağmen Erdoğan, Ilıcak'la muhatap dahi olmak istemedi. Bunun üzerine adım adım Nazlı Hanım'da şahsi sebeplerden Erdoğan nefreti oluştu. 7 Şubat 2012'den itibaren ise Erdoğan'ı içeri tıkmak isteyen Gülenist polis şeflerinin aparatçiği haline dönüştü Ilıcak. Özellikle bir tanesi sürekli Ilıcak'la görüşme halindeydi. Ilıcak'ın köşesini adeta o yazıyordu.

YÜZLERCE MASUM İNSANI İÇERİ TIKTILAR

Ilıcak'ın bir kitabı paralel yapının tezgahında pişti ve Ilıcak sadece imzasını koydu. Yani Ilıcak sivil hükümetin emrinde olması gereken polis şeflerinin meşru sivil otoriteyi yıkma planlarında aktif olarak yanlarındaydı. Bunu şu medya camiasında bilmeyen tek bir kişi bile yok Nilüfer Hanım. Aynı polis şefleri sahte kanıtlarla Nedim Şener'i, Ahmet Şık'ı ve Hanefi Avcı'yı ve daha yüzlerce masum insanı içeri tıkanlardır. Hrant Dink cinayeti konusunda kasıtlı ihmaller sergilediler. Bu konuda hemen şu an telefona sarılın ve istediğiniz dostunuzu arayın. Bu söylediklerimi onaylayacaklardır. İsterseniz Dink ailesinden herhangi birini arayın. Size Ilıcak'a düzenli yazı yazdıran polis şefine dair görüşlerini aktarsınlar...

EN ÇILGIN PARALEL TETİKÇİLER BİLE...

Nazlı Ilıcak şu medyada açık açık Nedim Şener'in tutuklanmasını doğru bulduğunu yazabilmiş tek insandır. En çılgın paralel tetikçiler bile bu çirkin satırları yazamadı. Çünkü Nedim'e çok açık bir kumpas yapılmıştı. Nedim'in hayatını karartmakla övünen polis şefi ise Nazlı Ilıcak'ın evinden çıkmıyordu. Ilıcak bu polis şefiyle yakın ilişkisini de açıkça itiraf etti. Şener daha iki gün önce Nazlı Ilıcak'ta utanma diye bir gen olmadığını ve kendisine zulmeden ekibin içinde Ilıcak'ın da olduğunu duygulanarak anlattı ekranlarda. Sizi bu sözlerinizi ve itibarınızı yeniden düşünmeye davet ediyorum. İnsanları haksız yere içeri tıktıran kara propagandaları yapan Ilıcak mı özgürlükçü?

POLİS ŞEFİNİ AYDIN DOĞAN'LA GÖRÜŞTÜRMEK İSTEDİ

Size dahasını da anlatayım Nilüfer Hanım. Bunu sizin vesilenizle ilk kez yazacağım. Nazlı Ilıcak yüzlerce insan hakkında sahte kanıt üretmiş, sahte belge düzenlemiş, Hrant Dink cinayeti konusunda vahim ihmalleri olan malum polis şefini Aydın Doğan'la görüştürmek istedi. Allem etti kallem etti Ilıcak ve randevuyu aldı. Paralel suç örgütü üyesi bu polis müdürü ve komiser muavini Aydın Doğan'a gidip ellerinde olan ya da ürettikleri tüm istihbarat verilerini, kayıtları, yasadışı tapeleri Doğan'a iletecekti. Doğan'ı Erdoğan'la topyekun illegal bir savaşa ikna etmek istiyorlardı. Bu görüşme Doğan Holding'de akıl sahibi biri tarafından son anda iptal edildi. Yani Ilıcak'ın gözü bu kadar dönmüş durumda Nilüfer Hanım. Şahsi sebeplerden nefret ettiği Erdoğan'ın devrilmesi için her türlü hukuk dışı çeteci işe bulaşmış durumdadır şu an Ilıcak...

Bu yazdığım birebir gerçektir. Doğan Holding'ten hiç kimse bu randevu rezaletinin son dakikada iptal edildiği gerçeğini inkar edemez. Bu hikayeyi isterseniz iyi tanıdığınız Taha Akyol'a sorun ya da Ertuğrul Özkök'e ya da Sedat Ergin'e ya da Enis Berberoğlu'na ya da bizzat Aydın Doğan'a sorun. Bu isimlerin hepsi en başta da Aydın Doğan, Nazlı Ilıcak'ın içine düştüğü suç örgütü girdabını bilmektedir.

Tüm bunlara rağmen böyle birine hala özgürlükçü ve demokrat diyor musunuz? Emniyet-yargı cuntasının haksız yere içeride tuttuğu bu kadar insan varken bu cuntayı alkışlayan Nazlı Ilıcak sizce nerede duruyor? İnsanlık namına soruyorum size bunu Nilüfer Göle.