Medya
19 Şub 2016 16:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:21

Nazlı Ilıcak'ın Ankara mesajına ağır yanıt: Botoksla kalbini de gerdirmiş!

28 vatandaşın hayatını kaybettiği Ankara saldırısı sonrası Nazlı Ilıcak'ın paylaştığı mesajlar büyük tepki toplamıştı.

28 vatandaşın hayatını kaybettiği Ankara saldırısı sonrası gazeteci-yazar Nazlı Ilıcak'ın paylaştığı mesajlar başta oğlu Mehmet Ali Ilıcak olmak üzere birçok ismin tepkisine neden olmuştu.

Yeni Yüzyıl yazarı Esra Elönü, bugün köşesinde Nazlı Ilıcak'a ağır sözlerle yüklendi.

Elönü, "Fazla kan Nazlı’yı usandırmamış, botoks konvoyunda kalbini ve vicdanını da gerdirmiş olacak ki insanlık ve onur sızma olarak bile o cüsseye sığınmaya tenezzül etmiyor." diye yazdı.

İşte Elönü'nün "Cennet kışlasında 28 şehit" başlıklı bugünkü köşe yazısı:

Göğü titreten kan sıcağı. Üzerine yeni kuşlar giyinmiş göğün üzerinde Ali’nin kanı Mehmet’in feryadı. Kurşun geçirmeyen bedenlerimiz değil vicdanımız olsaydı keşke ki bu kadar kolay nişan almasaydık, merhamet ustalık ister sadece insanlıkta.

Bir Ağıt duyduğumuzda ağıtın nerden geldiğine değil, hangi annenin bağrından kanlı bir et gibi kulaklarımıza dolduğuna kilitlenseydik keşke.

Dün, kan sıcaktı ama biz donduk. ‘Ne oluyor?’ diye sorduğunda iç sesin bile sessize alıyor sesini.

Havaya yükselip ölmeden geri dönmeyen 28 masum. 28 Şehit. Hepsi bir annenin ‘evladım’ diye seslendiği, hepsi bir babanın ‘geç kalma yavrum’ dediği. Derine kazsak ta bu yarayı deşeler çıkarır bir kırlangıç bir annenin önüne getirir o hesap.

Yiğitleri itlerin ulaşamayacağı cennette saklayınız dedirtecek cinsten şeyler yaşıyoruz, evet. Ankara’da 28 canı liğme liğme eden yürüyen ceset torbalarının, her canı salyalarıyla çektikleri zılgıtlarla toprağa istifleyen adamların arkasında kim varmış.“PYD”.

Hani şu Figen Hanımın sırt ağrılarına kesin çözüm diyerek yedeklediği seçmece harflerle toptan öldürücüler birliği. Yalancıların mumu kandilsiz yanmaz diyorduk ki Cemil Bayık kendi dağından halkın bağına kadar kimi dağlayacakları üzerine bol tehditli açıklamasını da yaptı.

“Eğer AKP hükümeti bu politikalardan vazgeçmezse tabii ki Türkiye de savaş alanı haline gelir. Köyleri yakılıp yıkılarak Türkiye metropollerine sürülen Kürtlerin şimdi Kürt şehirlerinin ve kasabalarının yakılıp yıkılması karşısında sessiz kalmasını kimse bekleyemez”.

Toprak eli boş dönmüyor...O içine atıyor, bazı sahtekârlar da dert edinmiş gibi siyah sırıtıyor...

Niye ölsün?

Ve niye öldüler dediğimiz sınırsız kan sorusu...Zor ve inatçı kan lekesi için yeni çözüm Demirtaş’ın gözyaşı...

Feryat bastırıcı kan lekesini çimen lekesi gibi romantik gösterici adam. Evet, kimse kimseyi suçlamasın, herkes sadece bir duada birleşsin, o sandıklara sandığınız gibi kanlı cüsselerce oy taşıdıklarınız işte bunlar.

Hatırlarsanız Demirtaş efendi birkaç ay önce havuzda güneşlenirken, onca mazlum kan sıcağında feryat kurutuyordu, o bornozlara sarılıp kahve köpüğü sayarken, anneler evlatlarını ceset torbalarına sarıp, bacağı, kolu tam mı onu sayıyorlardı. Şimdi soru şu: Kendisine tam isabet, havuz suyu mu sıcaktı 28 canın kanı mı?

Şimdi neden Cizre’de toprağa yara diye açtığınız hendekler konuşulmuyor da, hendeklerden Yusuf’ları kurtaran devlet tehdit ediliyor.

En şerefsizi de Ankara’daki ölen canları değil de neden PYD’ye saldırılıyor sorusunu soran sırt kaşıyıcı akademik bunakların tepkileri.

Fazla kan Nazlı’yı usandırmamış, botoks konvoyunda kalbini ve vicdanını da gerdirmiş olacak ki insanlık ve onur sızma olarak bile o cüsseye sığınmaya tenezzül etmiyor.

Yazıklar olsun ki sırf eskitemediği nefretini güncelleyerek kusmak için “Hükümet İstifa” diyerek iktidara gübre atma enerjisiyle 28 canın masumluğunu kirletmeye çalışıyor...

Oğlu Mehmet Ali Ilıcak bile tepki göstererek ‘Ah anacığım vah anacığım’ diyerek terör üzerinden siyaset yapman doğru değil diyor...

Sözde aydın dediğiniz terörist şarjörüne ışık tutan bu kanlı abajur tayfası ne yapmaya çalışıyor peki.

PYD’ye destek bildirisi yayınlıyorlar. Kimler var listede.

Zaman Gazetesi alırken, Cumhuriyet ekini de almayı unutmayın diyecek PYD’nin Türkiye tellalları var.

Sen ki barış diyerek, bıçak bilediğin yiğitlerin canını ukalaca bir ateş fiskesiyle dağladın. Rabbim de senin ağarmış kalbini ateş kuyularından ağar ağar çeke çeke patlatsın ki insaf kaç kuruşa alınır nerde satılır diye haykır!

Ne diyeyim…

Beddua etme hakkımı dibine kadar teröre dua etme hakkımı da göğüne kadar Allah’a koşanlar adına kullanıyorum. Rabbim onlar şehit oldukça cennetinin büyüklüğünü bildik. Bize cehenneminin büyüklüğünü de gösteren şeref yoksunlarının yenilgisini de bildir.