Gündem
28 Şub 2014 08:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:58

Nazlı Ilıcak’a cevap vermek yerine kariyerinin eriyişini izlemeyi tercih edeceğiz

Star Gazetesi internet sitesi üzerinden yayınladığı açıklamayla Bugün Gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak'ı "paralel medyanın silahşörü" ilan etti.

İşte o açıklama:

Paralel medyanın silahşörü Nazlı Ilıcak,Zaman Gazetesi'nde işaret edilen hedeflere saldırarak mesleğinin yüz karası örneklerine her gün bir yenisini daha ekliyor...
Nazlı Ilıcak’a cevap vermek yerine kariyerinin eriyişini izlemeyi tercih edeceğiz

Paralel medyanın ürettiği tartışmasız en işlevsel ve gözde silahşör Bugün gazetesi yazarı/CNN Türk programcısı Nazlı Ilıcak, uzun bir süredir üstlendiği demokrat medyaya ve en başta da STAR Gazetesi’ne saldırma görevine devam ediyor.

Ilıcak, paralel medyanın yayın organı Zaman gazetesinde işaret edilen hedeflere derhal saldırarak gazetecilik mesleğinin yüz karası örneklerine her gün bir yenisini ekliyor.

CNN Türk televizyonundaki programı paralel örgüt propagandasına çeviren Ilıcak’ın STAR gazetesine saldırı görevinin farkındayız.

Ortada bir gazetecilik faaliyeti olmadığı için gayet tabii ki Ilıcak’ı ciddiye alıp cevap verecek değiliz.

Bununla birlikte CNN Türk televizyonunun STAR gazetesine karşı başta Nazlı Ilıcak isimli meslek utancı olmak üzere bazı isimler üzerinden sergilediği paralel saldırı politikasını da kaygıyla izliyoruz.

Bu itibarla CNN Türk kanalı bundan sonra tarafımızdan hak ettiğinden daha fazla saygı göremeyecektir.

Özetle, paralel örgütün medyası bütün çarpıtmaları ve karalamalarına karşı meslek sınırları içindeki mücadelemiz sürecektir. Ama STAR gazetesi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tetikçilere mesai ayırmayacaktır. Muhatap alacaklarımız ve cevap vereceklerimiz sadece bunu hak edenler olacaktır.

Yaşanan bu son karalama girişimleriyle de vakit kaybetmek yerine; meslek onurunu ve kalemini örgüt emrine veren talihsiz kariyerin toplumun gözü önünde eriyişini seyretmeyi tercih edeceğiz.

stargazete.com