Gündem
07 Haz 2013 15:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:12

NAZLI ILICAK YENİ ŞAFAK'IN "ZELLO"SUYLA DALGA GEÇTİ! BEN DE O ÖRGÜTÜ ÜYEYİM!

'Bakın şekerin ben de telefonuma indirdim, Zello örgütüne üye oldum... Makara kanalı da var çok eğlenceli...

Gezi Parkı eylemlerinin 'Sivil darbe girişimi' olduğunu savunan bazı medya organları son günlerde çeşitli iddialar gündeme getiriyor. Miraç Kandili'nden önce 'Taksim'i kana bulayacaklar' şeklindeki haberlerin ardından bu kez de 'Zello' denen bir iletişim kanalından eylemcilere ABD'nin Houston kentinden "Ölseniz de çekilmeyin, bir şey yapamazlar" şeklinde bir talimat verildiği ve AKP Hükümetine karşı bir sivil darbe örgütlendiği savunulmaya başlandı.
 
NAZLI ILICAK  CANLI YAYINDA DALGA GEÇTİ
 
CNN Türk'teki 'Tarafsız Bölge' programında yorumcular Yeni Şafak gazetesinin bu iddiasını masay yatırdı. Nagehan Alçı'nın izinli olması nedeniyle Nazlı Ilıcak, Altan Öymen ve Kadri Gürsel'e Yeni Şafak yazarı Yasin Aktay eşlik etti. Aktay'ın da olduğu programda Nazlı Ilıcak, Yeni Şafak'ın haberiyle  dalgasını geçti. 
 
"TELEFONUMA İNDİRDİM ÖRGÜTE ÜYE OLDUM ŞEKERİM"
 
Altan Öymen'in Yeni Şafak'ın haberindeki iddiaları dile getirmesi üzerine Ilıcak akıllı telefonunu çıkardı ve kendi telefonunda da sesli iletişim programı 'Zello'nun uygulamasını gösterdi. "Ben de tlefonuma indirdim Zello örgütüne üye  oldum" diyen Ilıcak, bunun bir sesli chat kanalından ibaret olduğunu ve sadece siyasi odaların olmadığını belirterek "Burada birbirinden farklı odalar var. Makara-kakara, Kaybedenler Kulübü, Lovely Club gibi odalar var. Makara-kakara çok güzel mesela gir dinle" dedi
 
Yasin Aktay ise haber hakkında "Ben bu Zello'yu ilk kez duyuyorum. Haber hakkında da malumatım yok" dedi.