Gündem
30 Kas 2014 11:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:57

Nazlı Ilıcak Selvi'yi kızdırdı! Köşem Elif Çakır'ın emrindedir!

Bugün yazarı Nazlı Ilıcak'ın Star gazetesindeki depremin ardından kovulan isimlere destek vermek için istifa eden Elif Çakır'ı hedef alan yazısı Abdulkadir Selvi'yi kızdırdı.

Bugün gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak, köşesinde Star gazetesindeki depremin ardından kovulan isimlere destek vermek için istifa eden Elif Çakır'ı hedef aldı. Nazlı Ilıcak köşesinde, "Elif Çakır, değer verdiğim bir meslektaşımdı. O da izanı ve insafı bıraktı. Mazlum durumda olanlara vurdukça vurdu. Fethullah Gülen, baş hedefiydi" ifadelerini kullandı.

Nazlı Ilıcak'ın yazısı üzerine Yenişafak gazetesi Ankara Temsilcisi Abdulkadir Selvi, Twitter hesabından Elif Çakır'a destek verdi. "Nazlı Ilıcak yine kendisine yakışanı yapmış" diyen Selvi, "Star'da yazdığı sırada cevap veremediği Elif Çakır'a gazeteden ayrıldığı gün saldırmış. İnsanın kalitesi bugünlerde ortaya çıkar. Köşesi olmayan yazara saldırmak ancak Nazlı Ilcak'a yakışırdı o da karakterinin gereğini yapmış" mesajını paylaştı. Selvi, Çakır'a çağrıda bulunarak "Elif Çakır,Nazlı Ilıcak'a cevap verme gereği duyarsa köşem emrindedir" dedi.



Elif Çakır ise Selvi'ye yine Twitter üzerinde yanıt verdi. Çakır, Selvi'ye "Eyvallah" dedi.