Televizyon
10 Eki 2014 15:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:48

Nazlı Ilıcak ev gezmesine yeniden başlıyor!

Kanal D'de yayınlanan 'Pazar Gezmesi' isimli program yeni sezona başlıyor.

Kanal D'nin, sunuculuğunu Nazlı Ilıcak'ın yaptığı, yapımcılığını D Productions'ın üstlendiği, Pazar günleri yayınlanan sohbet programı 'Pazar Gezmesi', yeni sezona başlıyor.

'Pazar Gezmesi' yeni sezonun ilk programında (12 Ekim Pazar) ünlü müzisyen Selami Şahin'i konuk ediyor. Alaçatı'daki yazlık evinin kapılarını 'Pazar Gezmesi'ne açan Selami Şahin, şaşırtıcı itiraflarda bulundu. Pek çok bestesi bulunan Şahin, şarkılarının sırlarını açıkladı. Özledim şarkısını eşi Didem Hanım'a, Tapılacak Kadın şarkısını da annesi için yazdığını söyledi.

Şahin, eşi Didem Hanım'la olan zorlu evlilik sürecini ve büyük aşklarını ise şu sözlerle anlattı: "Kadınlar matinesinde kulis kapısındayım. Didem Hanım geldi, 'Selami Bey sizi çok seviyorum, imzalı bir resim alabilir miyim' dedi. Ben de 'Sizi öpebilir miyim' dedim. Resmin arkasına evin telefonunu yazdım. 1 hafta - 10 gün sonra bir telefon geldi. Randevulaştık, kahve içmeye gittik. Bekliyorum, Didem yok. Meğerse buluşacağımız yere annesi gelmiş. Baktım biri 'Selami Bey bakar mısınız' dedi. Annesi bana 'Kızımdan uzak dur, biz sanatçıya kız vermeyiz' dedi. 'Ya niyetim ciddiyse' dedim, 'olmaz' dedi. Sonra ben Didem'in evini öğrendim, bir gün aniden bir baskın yaptık ailemle. Kızı istedik vermediler, ikinci de yine vermediler. Ama üçüncü de kısmet oldu."

Bugüne kadar birçok bestesini ünlü isimlere veren Selami Şahin "Ben sanatçıya şarkıyı verirken, onun sesini taklit ederim" dedi. 'Pazar Gezmesi' için bugüne kadar verdiği bazı şarkıları, seslendiren sanatçıların taklitlerini de yaptı.

Ailesinin yaptığı sürpriz pasta ile doğum gününü de kutlayan usta müzisyen, pastadaki mumları Nazlı Ilıcak'la Pazar Gezmesi kameraları karşısında üfledi.

'Pazar Gezmesi', Pazar günü saat 12.15'de Kanal D'de ekrana gelecek.