Naya Rivera'nın ölüm nedeni belli oldu: Kayıtlara kaza olarak geçti

Geçen 8 Temmuz'da oğluyla birlikte California'daki Piru Gölü'ne açılan ve bir daha geri dönmeyen Glee dizisi oyuncusu Naya Rivera'nın neden öldüğü yapılan otopsi sonucu belli oldu.

Naya Rivera'nın ölüm nedeni belli oldu: Kayıtlara kaza olarak geçti - Sayfa 1

OTOPSİ TAMAMLANDI

Geçen hafta 4 yaşındaki oğluyla birlikte California'daki Piru gölüne yüzmeye giden ve bir daha geri dönmeyen Glee dizisi oyuncusu Naya Rivera'nın cansız bedeni bulundu. Yapılan otopsi sonucunda da 33 yaşındaki Rivera'nın ölüm nedeni belli oldu.


110
Naya Rivera'nın ölüm nedeni belli oldu: Kayıtlara kaza olarak geçti - Sayfa 2

NE YARA NE UYUŞTURUCU

Ventura Şerif Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre, otopsi sonrası Rivera'nın boğularak öldüğü belirlendi ve olay kayıtlara "kaza" olarak geçti. Rapora göre Naya Rivera'nın bedeninde herhangi bir travmatik yara kanında da uyuşturucu ve alkol izi bulunmuyor.


210
Naya Rivera'nın ölüm nedeni belli oldu: Kayıtlara kaza olarak geçti - Sayfa 3

13 TEMMUZ'DA BULUNDU

Raporda, Piru Gölü'nde 13 Temmuz'da cansız bir kadın bedeni bulunduğu ve yapılan incelemenin sonucunda bunun Naya Marie Rivera'ya ait olduğu belirtildi.


310
Naya Rivera'nın ölüm nedeni belli oldu: Kayıtlara kaza olarak geçti - Sayfa 4

OĞLUNU TEKNEYE ULAŞTIRABİLDİ

Polis, dün yaptığı açıklamada Naya Rivera'nın boğularak öldüğünün düşünüldüğünü belirtmişti. Açıklamada, oyuncunun dört yaşındaki oğlu Josey Dorsey'i tekneye ulaştırmayı başardığı ancak kendisinin gücü tükendiği için tekneye çıkamadığı vurgulanmıştı.


410