Nasıl bir 'Bihter' oldu? İşte ilk kareler…

Bihter' filminden ilk kareler geldi. Sosyal medyada Beren Saat'in 'Bihter'i ve Farah Zeynep Abdullah'ın 'Bihter'i kıyaslanırken, Behlül karakterini canlandıran Boran Kuzum'un görünümü de merak konusu oldu.

Nasıl bir 'Bihter' oldu? İşte ilk kareler… - Sayfa 1

 Prime Video, yeni orijinal filmi "Bihter"in karakterlerine dair ilk bilgileri paylaştı. Platform, "Bihter" filmini 16 Kasım’da aboneleriyle bir araya getirecek. 

113
Nasıl bir 'Bihter' oldu? İşte ilk kareler… - Sayfa 2

Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in üstlendiği, senaryosunu Merve Göntem’in kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah,  Boran KuzumOsman SonantHande AtaiziHelin KandemirNezaket ErdenLorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, konuk oyuncu olarak ise Ebru Özkan ve Tilbe Saran yer alıyor.

213
Nasıl bir 'Bihter' oldu? İşte ilk kareler… - Sayfa 3

Filmin konusu şöyle: 

Tutku, sadakatsizlik, cesaret ve korkaklığın bir felakete dönüşmesinin anlatıldığı hikaye, izleyicileri 1900’lerin büyülü atmosferine doğru bir yolculuğa çıkarıyor. 

313
Nasıl bir 'Bihter' oldu? İşte ilk kareler… - Sayfa 4

Bihter (Farah Zeynep Abdullah) kimdir?

Genç ve güzel Bihter, Firdevs Hanım’ın küçük kızıdır. Annesinin yapmış olduğu hataları omuzlarında büyük bir yük olarak taşıyan Bihter’in hayatı, imalı bakışlar ve dedikoduların zehriyle gölgelenmiştir. Annesinin yarattığı karanlıktan çıkmak için beklediği fırsat, zengin ve saygıdeğer Adnan Bey’in evlilik teklifiyle ayağına gelir. Hayatı boyunca en büyük korkusu annesine dönüşme ihtimali olan Bihter, güç ve para sahibi arzulanan bir kadın olmanın ne demek olduğunu keşfettikçe korkularıyla yüzleşmek zorunda kalır.

413