Magazin
05 Ağu 2013 11:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:19

NARKOTİK OPERASYONU BÜYÜYOR; HANGİ ÜNLÜ İSİMLER GÖZALTINDA?

İstanbul Narkotik Şubesi ekipleri bu sabah büyük bir uyuşturucu operasyonu başlattı.

Magazin dünyası uyuşturucu operasyonu ile çalkalandı. Aralarında Kenan İmirzalıoğlu'nun da bulunduğu 55 ünlü isim uyuşturucudan gözaltına alındı. Kenan İmirzalıoğlu'nun tatildeyken gözaltına alındığı bildirildi.

Gözaltındaki isimlerden bazıları şöyle: Nehir Erdoğan, İlker Aksum, Şahin Irmak, Sarp Apak, Müzisyen Mehmet Erdem, Kenan İmirzalıoğlu, Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Orçun Koray Candemir ve Murat Eken.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, piyasaya uyuşturucu temin eden torbacılara yönelik çalışma başlattı.

Yapılan soruşturmada torbacılar ve bu kişilerle irtibatlı oldukları tespit edilen çok sayıda isim tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, aralarında ünlü oyuncular Kenan İmirzalıoğlu ve Sarp Apak’ın da bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

"GÖZALTINDA DEĞİLİZ YA"
Emniyete getirilen Sarp Apak basın mensuplarının "niçin gözaltına alındınız" sorusu üzerine "Bilmiyorum, ben de bilgi alacağım, hiçbir bilgim yok" yanıtını verdi. Oyuncu İlker Aksum ise, "Gözaltında değiliz; öyle bir ifade, şeye, arkadaşlara geldik. Allah Allah ne gözaltısı" yanıtını verdi.

NARKOTİK OPERASYONU ÇEŞME'YE UZANDI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü'nün başlattığı uyuşturucu operasyonu kapsamında Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Orçun Koray Candemir ve Murat Eken de İzmir'in Çeşme İlçesi'nde gözaltına alındı.

İstanbul'da birçok ünlünün gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonunda adı geçen bazı kişilerin Çeşme'de tatilde olduğunun ortaya çıkması üzerine, operasyonun ucu bu ilçeye uzandı. Sabah erken saatlerde kaldıkları otellerde dizi oyuncuları Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Orçun Koray Candemir ve Murat Eken de gözaltına alındı.

Gözaltına alınanların uçakla İstanbul'a götürüleceği bildirildi.

KARADAYI ŞOKU
Kenan İmirzalıoğlu ATV'de yayınlanan Karadayı dizisindeki Mahir Kara rolüyle reytingleri altüst ediyordu. İmirzalıoğlu Karadayı dizisinin bir sahnesinde uyuşturucu kaçakçılarını yakalatıyordu. Ünlü yıldızın isminin uyuşturucu operasyonuna karışması şoke etti.

SARP APAK'IN "YALAN DÜNYA'SI
Operasyonda gözaltına alınan bir diğer ünlü isim de Sarp Apak... Geçtiğimiz yıllarda Avrupa Yakası dizisiyle televizyon camiasında ünlenen Apak, bu yıl da Yalan Dünya dizisinde oynuyordu.

GEZİCİ OYUNCULAR
Kenan İmirzalıoğlu ile Sarp Apak, medyanın gündemine son olarak Gezi eylemleri ile gelmişlerdi. Her iki oyuncu da Gezi'ye destek veren ünlüler arasında yer almıştı.

HAKİM BEY ŞARKISI İLE ÜNLENDİ
Gözaltına alınanlar arasında geçen yıl şöhreti yakalayan Mehmet Erdem de bulunuyor. Erdem, Sezen Aksu'nun yazdığı HAKİM BEY şarkısı ile listelerin başına yerleşmişti. Tek şarkı ile de şöhretin kapısını aralamıştı.

NEHİR ERDOĞAN 'YABANCI DAMAT' İLE ÜNLENDİ
Gözaltına alınan Nehir Erdoğan bir çok dizide rol aldı. Şöhreti Yabancı Damat dizisi ile yakaladı. Son olarak ATV'de yayınlanan "Aşk Bir Hayal" dizisinde rol almıştı.

İLKER AKSUM KİM?
İlker Aksum da Türk izleyicisinin gönlüne Yabancı Damat dizisindeki rolü ile girdi. Ardından bir çok dizide rol alan ünlü sanatçı, Canım Ailem dizisinde de Halim rolüyle sevilmişti.