Spor
26 Ağu 2023 00:36 Son Güncelleme: 26 Ağu 2023 00:50

Napoli'den Fenerbahçe'nin yıldızına yakın takip

Daha önce Fenerbahçe’den Elif Elmas ve Kim Min-Jae'yi transfer eden Napoli, bu kez sarı-lacivertlilerin Polonyalı on numarası Sebastian Szymanski için devrede.

Fenerbahçe’nin Dinamo Moskova’dan 9.75 milyon Euro’ya kadrosuna dahil ettiği Sebastian Szymanski, sarı-lacivertli formayla çıktığı 7 maçta 4 gol ve 4 asistlik performansı ile taraftarının ve teknik heyetin beğenisini kazandı.

Ancak Polonyalı yıldızın performansını takdir eden yalnızca Fenerbahçeliler olmadı… Daha önce sarı-lacivertlilerden Elif Elmas ve Kim Min-Jae’yi transfer eden Napoli’nin, bu kez Szymanski için devrede olduğu iddia edildi.

İtalyan basınından Sky Italia’nın haberine göre Napoli, Fenerbahçe’nin Twente ile Hollanda’da oynayacağı karşılaşmaya Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski’yi izlemeleri için scout ekibini yollayacak.

2027'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Arda Güler’in ardından on numara pozisyonundaki performansıyla sarı-lacivertli camiayı üzmeyen Szymanski ile ilgili olası bir teklifte Fenerbahçe’nin kararı bilinmezken; Polonyalı yıldızın Kanarya ile Haziran 2027’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.