Spor
09 Kas 2022 09:10 Son Güncelleme: 09 Kas 2022 09:12

Nantes, Mostafa Mohamed için harekete geçiyor!

Fransa'da 21 resmi maçta forma giyen Mohamed, 6 kez fileleri havalandırdı.

Galatasaray'ın 4 milyon Dolar bonservis bedeliyle kadrosuna katıp, 250 bin euroya Nantes'a kiraladığı Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonu kullanılıyor. Fransız ekibi Nantes, bu transfer için 5 milyon 750 bin euro daha ödeyecek.

Galatasaray'ın Mısır'dan Türkiye'ye getirdiği, uzun süredir de Fransızlar tarafından takip edilen Mostafa Mohamed, Türkiye'den temelli ayrılıyor. Sezon başında Fransa'nın Nantes kulübüne 250 bin euro karşılığında kiralanan ve 5 milyon 750 bin euroluk satın alma opsiyonu kontrata eklenen 24 yaşındaki santrfor, yeni takımında göze girmeyi başardı.

Nantes'ın teklifini kabul etti
Şu ana kadar 21 resmi maçta forma giyen ve 6 kez fileleri havalandıran Mısırlı oyuncu, Nantes'ın teklifini kabul etti ve Fransa'da kalmaya hazır olduğunu Galatasaraylı yetkililere de bildirdi. Bu transferin ara transfer döneminde resmi olarak gerçekleşeceği belirtiliyor.

Kâr etme planları var
Nantes yetkilileri, Fransız medyasına verdikleri demeçlerde genç yıldızın 1-2 sezon içerisinde çok daha büyük bir bonservis bedeliyle satılabileceğini ifade ediyorlar. Galatasaray'ın bonservisi için Zamalek'e 4 milyon dolar ödediği Mohamed, sarı-kırmızılı formayla 58 maça çıkarken 17 kez fileleri havalandırdı ve 5 de asist yaptı.