Nagihan Karadere Survivor'a devam edecek mi? Gözyaşları içinde kaldı

Nagihan Karadere, Survivor All Star 2024'te talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Bir süredir tedavi gören Karadere'nin sağlık durumunu Acun Ilıcalı açıkladı. Nagihan geçirdiği ciddi sakatlık sonrası eski performansından uzak kalacağını bilerek bir karar aldı. Mustafa Kemal'in elendiğini öğrenince duyduklarına inanamadı, gözyaşları içinde kaldı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. İkinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...

Nagihan Karadere Survivor'a devam edecek mi? Gözyaşları içinde kaldı - Sayfa 1

Survivor All Star'ın 45.bölümünde Kırmızı takımdan Nagihan Karadere oyun esnasında bir sakatlık geçirmiş, ambulansla hastaneye yetiştirilmişti. Nagihan geçirdiği sakatlık sonra ilk kez konuştu. Mustafa Kemal'in elendiğine inanamadı. Yunus Emre sinir krizi geçirdi. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

19
Nagihan Karadere Survivor'a devam edecek mi? Gözyaşları içinde kaldı - Sayfa 2

YUNUS EMRE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Berna ile yaşadığı tartışma sonrası 4 ödülden kalacak olan Yunus Emre konsey sonrası sinir krizi geçirdi. Yunus Emre, "Neden? Neden tutmuyorsun çeneni? Tut işte ağzını tut. Bir ağzını tutsan neler olacak ama işte." diyerek kendine sistem etti. Barakayı yumruklayarak siniri çıkardı.

29
Nagihan Karadere Survivor'a devam edecek mi? Gözyaşları içinde kaldı - Sayfa 3

NAGİHAN KARADERE SAKATLIK SONRASI İLK KEZ KONUŞTU

Sakatlık sonrası konseyde Acun Ilıcalı ile konuşan Nagihan Karadere, "Duygularımı tarif edemiyorum. Hiç bu kadar kötü olduğumu da hatırlamıyorum. Ne konuşacağımı da bilmiyorum ama o kadar çok kötü günler geçirdim ki toparlayamıyorum. Uyumaya çalışıyorum, uyuyorum. Kabusla uyanıyorum. Şaka olsun diyorum ama ayağıma bakıyorum, düzelir mi acaba diyorum. Çaresizlik kadar kötü bir şey olamaz. Savaşın tam ortasındayım ama hiç daha önce yaşamadığım bir sakatlık ile baş başayım." dedi.

39
Nagihan Karadere Survivor'a devam edecek mi? Gözyaşları içinde kaldı - Sayfa 4

ACUN ILICALI SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Nagihan Karadere'nin doktor raporuyla beraber sağlık durumunu açıklayan Acun Ilıcalı şu ifadeleri kullandı:

Dizindeki hasarın boyutu şu; İç yan bağ yırtığı var. Ön çapraz bağ yırtığın var. Dış menisküs yırtığın var. Şimdi sana durumu şöyle anlatayım. Buradan bir operasyon geçirmen gerekiyor ancak bu operasyonu erteleme şansın var. Operasyonu sezon sonuda geçirebiliyorsun ancak bu hasarla doktorumuzun bu konudaki yorumu yarışlarda başarılı olma şansın pek yok. Bu kişiden kişiye değişebilen bir durum. Üst adele grubun sağlamsa sana yarışma şansı verebilir ancak eskisi gibi olma şansını bir mucize görüyor.

49