Nagihan Karadere, cinsel istismar itirafıyla ağızları açık bıraktı! Yıllar sonra ilk kez anlattı...

Bir dönem 'Survivor'da yarışan isimler arasında yer alan ünlü atlet Nagihan Karadere, Gökhan Çınar'ın sorularını yanıtladı. Yaşadığı cinsel istismarı ilk kez anlatan Nagihan Karadere, söyledikleriyle kan dondurdu.

Nagihan Karadere, cinsel istismar itirafıyla ağızları açık bıraktı! Yıllar sonra ilk kez anlattı... - Sayfa 1

Atletizmde ülkemizi defalarca başarıyla temsil eden ve Survivor yarışmasıyla tanınan Karadere, Gökhan Çınar'a içini döktü. Sevgisiz kaldığını söylediği çocukluğunu, hayatını kararttığını anlattığı olayı, ilk gençliğini, ailesini, hep güçlü kalmak zorunda olduğu kariyerini, evliliğini, boşanmasını, anneliğini anlattı.

154
Nagihan Karadere, cinsel istismar itirafıyla ağızları açık bıraktı! Yıllar sonra ilk kez anlattı... - Sayfa 2

Programın başlarında Dominik dönüşünün ardından kendi hayatına adapte olmaya çalıştığını dile getiren Nagihan Karadere, Survivor hakkında şunları söyledi; "Hayata uyum sağlamaya çalışıyorum. O kadar zorlu bir süreçten çıktık ki normal hayatımızı unutmuşuz. Adada basit bir hayatımız varmış. Tek görevimiz yarışmak ve karnımızı doyurmakmış."

254
Nagihan Karadere, cinsel istismar itirafıyla ağızları açık bıraktı! Yıllar sonra ilk kez anlattı... - Sayfa 3

"Normal hayata baktığımda ise şimdilerde evden çıkmak dahi istemiyorum. Gerçekten hayattan kopmuşuz. Survivor'a üç kez gittim ama en son gittiğim bu sezon benim için tam bir travmaydı. Beklenti ve sonuç olarak çok yorucu bir sezondu.

354
Nagihan Karadere, cinsel istismar itirafıyla ağızları açık bıraktı! Yıllar sonra ilk kez anlattı... - Sayfa 4

Orada rekabet, hayatta kalma ve karnımızı doyurma durumumuz vardı. Kendimizi kanıtlayabilme önemliydi. Savaşçı ruhumu gösterdiği için iki ayrı Nagihan var. Survivor kupası emeklerimin karşılığı olarak kaldırmak istediğim bir kupaydı. Çok fazla emek verdiğimi düşünüyorum ama kaldırmak nasip olmadı."

454