Polemik & Kulis
28 Nis 2014 12:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:07

Nagehan Alçı'dan o sözlere sert yanıt! Nazlı Hanım'ın bu patolojik ruh haline...

Verdiği bir röportajda Nagehan Alçı için, "Benim çevrem Nagehan'ı kabul etmez!" ifadesini kullanan Nazlı Ilıcak'a Alçı'dan çok sert yanıt geldi.

Radikal'den Armağan Çağlayan'a açıklamalar yapan Nazlı Ilıcak, polemikleriyle gündemden düşmeyen Nagehan Alçı ile dostluğunun geldiği noktayı paylaşmış ve Alçı için; 'Benim çevrem onu kabul edecek durumda değil' demişti. Nagehan Alçı ise Ilıcak'ın sözlerine Twitter'dan yanıt verdi.

Pazar günü Radikal'e konuşan Nazlı Ilıcak, Dört Bir Taraf programındaki gerilim ve polemiklerin perde arkasını anlatmış, Nagehan Alçı ile olan dostluğunun geldiği nokta ile ilgili detayları paylaşmıştı. Alçı için; 'Benim çevrem onu kabul edecek durumda değil' diyen Nazlı Ilıcak'a ise cevap gecikmedi. Ilıcak için '28 Şubat'ta yüzüne tüküren çevresiyle şimdi gurur duyuyor' diyen Nagehan Alçı, kişisel Twitter hesabından sert açıklamalarda bulundu.

'PROGRAMIN ARDINDAN BİRAZ KÜSLÜK OLUYOR'

Pazar günkü röportajda Armağan Çağlayan'ın herkesin merak ettiği 'programın ardından gerilimin devam edip etmediği' yönündeki sorusuna; 'Bittiği an biraz küslük oluyor' şekline yanıt veren Nazlı Ilıcak, özellikle 17 Aralık’tan sonra aralarındaki iletişimin bu yönde bir değişime gittiğini ifade etti. Ilıcak'ın Radikal'de yayınlanan söyleşisinin satır başları ise şu şekilde;

'28 ŞUBAT'TA YÜZÜNE TÜKÜREN ÇEVRESİYLE...'

Nazlı Ilıcak'ın Radikal'den Armağan Çağlayan'a verdiği röportaja kişisel Twitter hesabından sert bir yanıt veren Nagehan Alçı, 'Nazlı Hanım'ın geldiği bu patolojik ruh haline çok üzülüyorum' dedi. İşte Alçı'nın Twitter'dan yaptığı o paylaşımlar:

''ZAVALLI VE LOOSER ÇEVRENİN SANAL DÜNYASIYLA AVUNUYOR''

Nazlı Ilıcak bir yere söyleşi vermiş. 28 Şubat'ta yüzüne tüküren çevresiyle şimdi gurur duyuyor. Halbuki bana o malum çevrenin ne kadar riyakar ve demokrasi düşmanı olduğunu bizzat anlatırdı... Şimdi ise o zavallı ve looser çevrenin sanal dünyasıyla kendini avutuyor. Nazlı Hanım'ın geldiği bu patolojik ruh haline çok üzülüyorum...