Medya
05 Mayıs 2022 11:18 Son Güncelleme: 05 Mayıs 2022 11:19

Nagehan Alçı’dan dikkat çeken İmamoğlu iddiası! ‘Vücudunun her hücresiyle istiyor…’

Nagehan Alçı, Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz turundan izlenimlerini aktardığı bugünkü yazısında dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz turundan izlenimlerini aktardığı bugünkü yazısında, “Ben Nagehan Alçı olarak kesin kanaatimi söyleyeyim: Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı’na aday olmak istiyor. Vücudunun her hücresiyle bunu istiyor” dedi.

Alçı, “İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için mücadelesini ilk kez bu kadar iddialı bir şekilde bu seyahat ile ilan etti. Benim yorumum bu” diye yazdı. “Hem otobüste iki saatlik söyleşimizde hem de arada yaptığımız sohbetlerde konuyu hep genele getirdi, adaylık bağlamına oturtmaktan özellikle kaçındı ve bu iddiaları çok net bir dille reddetti” diyen Alçı, devamında şunları kaydetti:

“Bunun tersinin olmasını zaten beklemiyorum, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylık arzusunun giderek netleştiği bir ortamda İmamoğlu tabii ki açıkça 'Adaylığa talibim' demez. Ama 6’lı masaya 'Millet beni istiyor'u göstererek kendi isminde karar kılınmasını sağlayabilir.”

"BU NASIL BİR SAÇMALIKTIR? GERÇEKTEN TÜRKİYE BİR AÇIK HAVA TIMARHANESİNE DÖNDÜ"

Öte yandan Alçı yazısında söz konusu geziye katılmasını eleştirenlere tepki gösterdi.

"Haber peşinde koşmaktan heyecan duyan bir gazeteci olarak lüzumsuz yere bizzat beni haber haline getiren, yüzüme gülen sonra da gizli çekim tezgâhıyla alicengiz oyunu yapmayı marifet sayan meslektaşlarıma sitemimi de ifade edeyim. Ernesto Guevara mevzusunu, o gizli çekimli ve danışıklı dövüşlü, nezaketten uzak dondurmacı kumpasını ayrıca yazacağım" diyen Alçı, "Bir gazeteci olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın seyahatine davet edildiğimde elbette kabul ederim. Bu gazeteciliğin bir gereğidir" ifadelerini kullandı.

Alçı yazısında, "Bu nasıl bir saçmalıktır? Anlamak mümkün değil. Gerçekten Türkiye bir açık hava tımarhanesine döndü…" diye yazdı.

Yazının tamamı için tıklayın!