Medya
26 Kas 2019 12:29 Son Güncelleme: 26 Kas 2019 15:55

Nagehan Alçı, Muharrem İnce’ye yol haritasını sordu: “Hiç konuşmuyorum..."

Yalova’daki köyünde olduğunu söyleyen İnce, “Her şeyi buradan izliyorum Hiç konuşmuyorum ve bir süre konuşmayacağım” yanıtını verdi.

HaberTürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, Beştepe’ye giderek Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddiaları ile gündeme gelen Muharrem İnce’ye bundan sonra ne yapacağını sordu.

Yalova’daki köyünde olduğunu söyleyen İnce, “Her şeyi buradan izliyorum Hiç konuşmuyorum ve bir süre konuşmayacağım” yanıtını verdi.

İnce, “Benim yeni bir şey söylediğimi iddia eden olursa yalandır Nagehan Hanım. Bir süre siz gazetecilere konuşmayacağım. Ben susacağım ve şimdilik bekleyeceğim” dedi.

İşte Nagehan Alçı'nın ilgili yazısı:

"BİR SÜRE KONUŞMAYACAĞIM"

O yazı üzerine akşam saatlerinde Muharrem Bey ile konuştuk. "Seyahatte misiniz? Ata diyarı Balkanlar'a gittiniz mi?" diye sordum.

"Hayır, Yalova'da köyümdeyim" dedi. "Herşeyi buradan izliyorum" diye ekledi. Son gelişmeler üzerine seyahatten vazgeçmiş.

"Faik Öztrak ve Engin Özkoç'a ne diyeceksiniz?" dedim, "Hiç konuşmuyorum ve bir süre konuşmayacağım" cevabını verdi ve sonra:

"Benim yeni bir şey söylediğimi iddia eden olursa yalandır Nagehan Hanım. Bir süre siz gazetecilere konuşmayacağım. Ben susacağım ve şimdilik bekleyeceğim."