Gündem
15 Mayıs 2013 14:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

NAGEHAN ALÇI KARAMEHMET'E ATEŞ PÜSKÜRDÜ! UTANMADAN TAZMİNATIMI ÖDEMİYOR!

TVNET'te yayınlanan Habere Bakış'a konuk olan Nagehan Alçı, eski patronu Mehmet Emin Karamehmet'e ağır sözlerle yüklendi.

TVNET programlar müdürü Veyis Ateş’in hazırlayıp sunduğu Habere Bakış’a konuk olan Nagehan Alçı, eski patronu Mehmet Emin Karamehmet’e ağır sözlerle yüklendi. Tazminatının ona bölündüğünü, ilk taksitin de ona bölünmeye çalışıldığını iddia eden Alçı, Karamehmet için “Utanmıyor” ifadelerini kullandı. “Birileri Karamehmet’e bir mesaj vermeli” diyen Alçı, “Solcu olsaydım, medyada bana sahip çıkan çok olurdu” dedi. 

Veyis Ateş: Akşam Gazetesi’ni özlüyor musun, arıyor musun?

N.Alçı: Aman yok, aramıyorum. (…) Ben geçen Ağustos ayında ayrıldım hatta hemen sonrasında da senin yayınına gelmiştim.

Veyis Ateş: Çok da sormuştum yeni adresin neresi diye…

N.Alçı: Evet, ser verip sır da vermemiştim.

Ben ve birçok arkadaş Akşam’dan çıkartılalı 10 ay oldu. Ben oraya 10 yıl emek verdim. Hadi ben bir şekilde idare ediyorum. Başka gelir kaynaklarım var çok şükür… (…) Başka hiçbir gelir kaynağı olmayan bir çok arkadaşım var.

Şimdi ben Karamehmet’e soruyorum. Benim burada 10 yıllık emeğim. Var. Bu tazminatımı utanmadan senet halinde ona bölüyor. Onu da hemen Ağustos’ta değil Ekim’de ödemek istiyor. Ekim geldi, ilk taksit de yok. Bu kez onu da 10’a böldürmeye çalışıyor. Şimdi soruyorum: Hadi geçtim medya patronluğunu, böyle bir patronluk var mıdır?

Hala iş bulamamış, o tazminata bel bağlamış insanlar var. On sene onbeş sene bir kuruluşa emek veriyorsunuz. Sizi işten çıkartıyorlar. Sonra da tazminat ödememek için kapı kapı süründürüyorlar.

Ben artık buna isyan ediyorum. Akşam’dan çıkartılmadan önce Kanal 24 te de yayın yaparken bu duruma isyan etmiş ve sonra da işten çıkartılmıştım. Arada bir bağlantı var mı bilmiyorum.

Maaşların ödenmesi konusunda Akşam Gazetesi tam bir karın ağrısıdır.

(…)

Şuna da isyan etmek istiyorum.  Benim siyasi görüşüm sol olsaydı medya bana sahip çıkardı.

(…)

Akşam’dan ayrıldığıma da çok memnunum. Karamehmet’e birilerinin bir mesaj vermesi gerektiğini düşünüyorum. Böyle bir patron kabul edilemez