Gündem
28 Mayıs 2020 15:40 Son Güncelleme: 28 Mayıs 2020 15:59

Nagehan Alçı- Gürsel Erol tartışması için ROK'dan tehditkar yorum: 'Cehennemi yaşatırım...'

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, eşi Nagehan Alçı ve CHP'li vekil Gürsel Erol arasında yaşanan tartışma için bir yorumda bulundu.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve  gazeteci Nagehan Alçı arasında canlı yayında yaşanan tartışma hakkında Alçı'nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan da bir yorum geldi.
 
Dün akşam Habertürk TV’de Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı programına konuk olan CHP'li Gürsel Erol ile Nagehan Alçı arasında FETÖ tartışması çıkmıştı. 
 
Programda konuşulan FETÖ konusunda Nagehan Alçı CHP'yi suçlayan ifadeler kullanınca; Gürsel Erol, Nagehan Alçı’ya, eşi Rasim Ozan Kütahyalı’nın “Zekeriya Öz’ün heykeli dikilmeli” sözlerini hatırlatmıştı.
 
Bu sözler üzerine tansiyon yükselmiş, Nagehan Alçı da, "Çok çirkin şeyler bunlar” diye tepki vermişti.

Bu tartışma hakkında, Rasim Ozan Kütahyalı'dan bir açıklama geldi.
 
“Zekeriya Öz’ün heykeli dikilmeli" sözünü Nagehan Alçı'nın değil kendisinin söylediğini ifade eden Rasim Ozan Kütahyalı, Gürsel Erol için tehditkar bir ifade kullanarak "Ona cehennemi yaşatacağıma yemin ederim" dedi.
 
Kütahyalı, "Zekeriya Öz’ün heykeli” sözünü Nagehan söylemedi. 2009’da ben söyledim. Yüzüme karşı yüreğiniz yetiyorsa hesabı bana soracaksınız. Eğer bir daha Nagehan’ın söylemediği sözlerden ötürü kalleşçe bir saldırı olursa bu namertliği kim yapıyorsa ona cehennemi yaşatacağıma yemin ederim" tweetini attı.