"Nafakamı ödeyemezsem striptiz yaparım"

Oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat ile bir süredir aşk yaşayan Cansel Elçin, bir dergiye röportaj verdi. Rolüyle ilgili açıklamalarda bulunan Elçin, "Ben de oyundaki adam gibi çocuğumu göremez, nafakamı ödeyemez hale gelirsem striptiz yaparım. Parasız kalan erkek itibarsızlaşır. Bu da çok güç bir durum" şeklinde konuştu.

"Nafakamı ödeyemezsem striptiz yaparım" - Sayfa 1

Oyuncu Cansel Elçin, geçtiğimiz aylarda kendisine, "Bir süredir sizleri göremiyoruz. Neler yapıyorsunuz?" diyen muhabirlere yeni bürüneceği rolden bahsetmişti.

14
"Nafakamı ödeyemezsem striptiz yaparım" - Sayfa 2

Elçin, "Önümüzdeki sezonda çok ilginç bir oyun ve rol ile izleyici karşısına çıkacağım. Parasız kalan ve oğluna bir şeyler yapmak isteyen ama yapamayan bir babayı canlandıracağım. Bu baba parasız kalınca, barlarda striptizci olarak çalışmaya başlayan bir adam olacak" ifadelerini kullanmıştı.

24
"Nafakamı ödeyemezsem striptiz yaparım" - Sayfa 3

Oyuncu, bir striptizciyi oynadığı 'Çıplak Vatandaşlar' oyunu öncesinde üstü çıplak fotoğraflar çektirmiş, pozlarıyla sosyal medyayı sallamıştı.

Oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat ile bir süredir aşk yaşayan Elçin, Hello Dergisi'ne röportaj verdi.

 

 


34
"Nafakamı ödeyemezsem striptiz yaparım" - Sayfa 4

"NAFAKAMI ÖDEYEMEZSEM STRİPTİZ YAPARIM"

Rolüyle ilgili açıklamalarda bulunan Elçin, "Ben de oyundaki adam gibi çocuğumu göremez, nafakamı ödeyemez hale gelirsem striptiz yaparım. Parasız kalan erkek itibarsızlaşır. Bu da çok güç bir durum" şeklinde konuştu

44