Gündem
11 Kas 2022 18:15 Son Güncelleme: 11 Kas 2022 18:21

Müzisyen Onur Şener'in öldürülmesiyle ilgili yeni gelişme

Müzisyen Onur Şener'in, istek parça tartışması sonrası öldürülmesiyle ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturmayı tamamlayarak 5 şüpheli hakkında iddianame hazırladı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Çankaya ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan tartışma sonucu müzisyen Onur Şener'in öldürülmesine ilişkin soruşturmayı tamamlayarak iddianame hazırladı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından 2 Ekim 2022 günü Çankaya ilçesinde bulunan Cassetta isimli iş yerinde solist olarak çalışan maktül O.Ş’yi, cam bardaklarla öldüren şüpheliler İ.K, A.G, S.S, G.G. ve J.E. hakkında yapılan soruşturma sonunda bugün Ankara Ağır Ceza Mahkemesine hitaben iddianame düzenlenmiştir."

NE OLMUŞTU?

Ankara Çankaya'daki bir eğlence mekanında meydana gelen olayda, Solist Onur Şener (45), kendisinden istek şarkıda bulunan İlker K.'ye şarkıyı bilmediği için söyleyemeyeceğini belirtti, bunun üzerine eğlence mekanının önünde Onur Şener ile İlker K. ve beraberindekiler arasında kavga çıktı. Kesici bir aletle vücuduna aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan Şener, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

5 ŞÜPHELİYE GÖZALTI

Olayla ilgili başta İlker Y. ile Ali G. Semih S., Jale E., ve Gözde G. olmak üzere toplam 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden İlker K., Ali G., Semih S., tutuklandı. J.E. ve G.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.