Magazin
22 Kas 2016 17:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:40

Müzik Ödülleri törenine damga vuran konuşma: 'Vücutlarınızı görmek istemiyorum'

Rehabilitasyon merkezinde tedavi gören ve müzik kariyerine ara veren Selena Gomez, Amerikan Müzik Ödülleri'ne duygusal konuşmasıyla damga vurdu.

Bir süredir rehabilitasyon merkezinde tedavi gören ve müzik kariyerine ara veren Selena Gomez, 20 Kasım Pazar günü düzenlenen 2016 Amerikan Müzik Ödülleri törenine katılarak hayranlarını mutlu etti. Törende 'Favori Pop/Rock Kadın Şarkıcı' dalında ödül alan Selena Gomez, ödülünü alırken duygusal bir konuşma gerçekleştirdi.

"VÜCUTLARINIZI GÖRMEK İSTEMİYORUM"

Selena Gomez ödülünü aldıktan sonra duygularını şu sözlerle ifade etti: "Bırakmam gerekiyordu. Çünkü her şeyim vardı. Ve ben kesinlikle içten parçalanmıştım. Sizi hayal kırıklığına uğratmamamak için her şeyi içimde tuttum. Ama her şeyi o kadar çok içimde tuttum ki, sonra kendimi hayal kırıklığına uğrattım. Instagram'da vücutlarınızı görmek istemiyorum. Sadece yüreğinizde ne var onu görmek istiyorum.

"SİZİ HAK ETMEK İÇİN NE YAPTIM BİLMİYORUM"

Onaylama almaya çalışmıyorum çünkü artık buna da ihtiyacım yok. Kalbimin en derinlerinden şunu söylemek istiyorum. O da, her gün sevdiğim insanlarla sevgimi paylaşabilme şansımın olduğundan dolayı çok minnettar olmam. Hayranlarıma çok teşekkür etmek zorundayım. Çünkü sizler o kadar sadıksınız ki… Sizi hak etmek için ne yaptım bilmiyorum. Ama eğer kırılmışsanız, öyle kalmak zorunda değilsiniz. Bana saygı duysanız da, duymasanız da benimle ilgili bilmeniz gereken tek şey; ben insanları umursuyorum ve bunun için çok teşekkür ederim. Bu, sizin için."